e tab 5 twrp hakkında.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tarique
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tarique

Original poster
Kayıtlı Üye
2 Ağu 2015
20
1
beyler sisteme çok müdahale etmek istemiyorum. aklımdan geçen şu twrp atıp bilnimeyen kaynaklar-cleanmaster-gapps paketi atıp tekrar orj recovery atmak.
1- bu şekilde dokunmatik sorunu olur mu?
2-twrp atmadan önce nvram vs yedeklesem seri no gibi etkinleştirmeme sorunu 017 hatası falan olur mu?
3- bunu yerine öğretmen romu flaşlasam bilinmeyen kaynaklar açabilir miyim*

Cvp: e tab 5 twrp hakkında.

tarique' Alıntı:
beyler sisteme çok müdahale etmek istemiyorum. aklımdan geçen şu twrp atıp bilnimeyen kaynaklar-cleanmaster-gapps paketi atıp tekrar orj recovery atmak.
1- bu şekilde dokunmatik sorunu olur mu?
2-twrp atmadan önce nvram vs yedeklesem seri no gibi etkinleştirmeme sorunu 017 hatası falan olur mu?
3- bunu yerine öğretmen romu flaşlasam bilinmeyen kaynaklar açabilir miyim*
Clean master ve benzeri uygulamaları sistem uygulaması yapmassan tablet güncellenince uygulamalar silinir. MDM yi kaldırmadan bunları sistem uygulaması yaparsan tabletin kilitlenir.

hayır,uygulamaları silinmeyecek hale getirebiliyorum,bunu eskiden eba market açığı varken yapıyordum ve çalışıyor.Teşekkürler yorumun için!

Yok mu yardim edebilecek kimse

Rahatsiz edyorum ama yardimci olabilir misiniz @"Celuk" @"Asderdd"

1-) dokunmatikte sorun olmaz büyük ihtimal
2-) şu twrp yi at :
http://forum.turkdevs.com/konu-rehber-etab5-twrp-3-0-0-0-yukleme.html
seri No ve nvram yedekleyip bir yere kopyala vs yani bu yerde bulunsun lazım olur
3-) öğretmen romunun orj halinde bilinmeyen kaynakları acamazsin :goodbye:

Tesekkurler hocam. En kisa surede yapip sonucu da bildiririm. Rahatsiz ettim kusura bakmayin.