Orasını Bilmiyorum. Konu Sahibine SorunPeki kullanmış olduğunuz kablo veri transfer özellikli mi, yani telefonu takınca bilgisayarda dosyaları gösteriyor mu?
Orasını Bilmiyorum. Konu Sahibine SorunPeki kullanmış olduğunuz kablo veri transfer özellikli mi, yani telefonu takınca bilgisayarda dosyaları gösteriyor mu?
Evet ben test ettirdim tw denPeki kullanmış olduğunuz kablo veri transfer özellikli mi, yani telefonu takınca bilgisayarda dosyaları gösteriyor mu?
Win10 a sanal win7 kurup denedik sonuç vermiyorBilgisayarı yeniden başlatıp öyle denesin eğer yine sonuç vermezse farklı bilgisayarda Flash tool'u yükleyip farklı bilgisayarda denesin normalde driverları yükleyince otomatik olarak görmesi lazım, otomatik olarak görmüyorsa bile 2 3 dk sonra görmesi lazım.(bir diğer husus MT65xx Preloader sürücüsünü yüklü mü? Bilgisayar o sürücüyü de yüklüyor direk)
Yusufla, Ben, Yusufun Telefonunu Çözdük. Şimdi Ne Yapacağımızı Biliyoruz Dimi Yusuf DinçerSizlerin dedigi tüm driverleri yükledik + kablo veri transferine uygun. ama nafile. son çarem başka bir bilgisayarda ve dahada başka kablo ile denicem artık gene olmazsa telpaya gönderirim
hocam nasıl çözdünüz sorunuYusufla, Ben, Yusufun Telefonunu Çözdük. Şimdi Ne Yapacağımızı Biliyoruz Dimi Yusuf Dinçer