Tableti eski haline cevirmeyi biliyosan yap gonder. Bilmiyorsan sitede var ordan bakip yapip gondermeni tavsiye ederim.sinankent' Alıntı:Arkadaşlar bugün okula benim adıma kağıt gelmiş Meb den tablette root tespit edilmistir diye. Hoca çağırdı beni tabletini kutusuyla getir servise gönderelim dedi. Sizce ne yapmaliyim ?
sinankent' Alıntı:Herhangi bir disiplin suçu olur mu ?
phesehemist0' Alıntı:sinankent' Alıntı:Herhangi bir disiplin suçu olur mu ?
Hic bisey olmaz sen stock at birde seri no ve maclari yazdirsan sasar kalirlar.
sinankent' Alıntı:phesehemist0' Alıntı:Hic bisey olmaz sen stock at birde seri no ve maclari yazdirsan sasar kalirlar.
seri no ve maclari yazdırsan derken ?
tableti stock hale getirip aç ve öyle ver, hiçbir şey yapamazlarsinankent' Alıntı:Herhangi bir disiplin suçu olur mu ?
byMx' Alıntı:tableti stock hale getirip aç ve öyle ver, hiçbir şey yapamazlarsinankent' Alıntı:Herhangi bir disiplin suçu olur mu ?
Sıkıntı olmaz o zamansinankent' Alıntı:byMx' Alıntı:tableti stock hale getirip aç ve öyle ver, hiçbir şey yapamazlar
Şu an da tablet okulda zaten vermeden önce stock rom atıp tüm güncellemeleri yapmıştım. Dün tableti hocaya teslim ettim. TELPA Servisi 'nden yazılım güncellemesi istedi. Herhangi bişey demedi.
byMx' Alıntı:Sıkıntı olmaz o zamansinankent' Alıntı:Şu an da tablet okulda zaten vermeden önce stock rom atıp tüm güncellemeleri yapmıştım. Dün tableti hocaya teslim ettim. TELPA Servisi 'nden yazılım güncellemesi istedi. Herhangi bişey demedi.