[EDIT][GÜNCELLENDİ] GENDİS_V2 UPLOAD EDİLMİŞTİR.

RE: [EDIT][GÜNCELLENDİ] GENDİS_V2

aborted hatası veriyor (status 6). ayrıca  317 mb boyutunda görünüyor zip dosyası sanırım sıkıntılı bir rom.

Dostum eksik upload etmis olabilir misin yandex disk 317 Mb yaziyor

FoggyFa' Alıntı:
Dostum eksik upload etmis olabilir misin yandex disk 317 Mb yaziyor
tmm daha onceden atmış oldugum ss yanlış yuklerken çalışmayn bir tane apky sildim o yuzden 319 mb yazmıştım.

birde kendim indircem bakılım hata var mı ? 8 dk anlaşılır

ARKADAŞLAR updater-script KÜÇÜK BİR HATA VARMIŞ O YÜZDEN status 6 VERİYORMUŞ.LİNK EN FAZLA 30 DK GÜNCELLENİR.
BU ARADA HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM.

• Like
Reactions: fatih19

Çok iyi bir çalışma stockdan döndüğüm de bakayım dosya upload bitsin de kaydederim teşekkürler

Bende dedim zaten updater scriptte hata var diye. Zip i indirdigimde kurulumu yapinca aborted verdikden sonra telden sildigimden pek fazla inceleme şansim olmadi.
Neyse sen hatayi duzeltip yeni link verde deneyelim.

SERDAR_ABi' Alıntı:
Bende dedim zaten updater scriptte hata var diye. Zip i indirdigimde kurulumu yapinca aborted verdikden sonra telden sildigimden pek fazla inceleme şansim olmadi.
Neyse sen hatayi duzeltip yeni link verde deneyelim.

arkadaş uplamış abi :)  https://yadi.sk/d/p5RJrkrojP5fH

vR8EyA.png

Ayarlar arka plan zaten siyah,menü arka planinida nova ayarlarinda uygulama menüsü arkaplandan siyahı seç.

• Like
Hocam eline sağlık ama hatamıdır değilmidir bilmiyorum telefonu bilgisayara bağladıktan sonra sd kart geri gelmiyor yeniden başlatınca düzeliyor

kacali' Alıntı:
Hocam eline sağlık ama hatamıdır değilmidir bilmiyorum telefonu bilgisayara bağladıktan sonra sd kart geri gelmiyor yeniden başlatınca düzeliyor

Romda öyle bir hata bulunmamaktadır.Büyük ihtimalle senin telefonundan veya bilgisayarından kaynaklanabilir.

• Like