Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
20 yıllık tecrübem ile bile verdiğiniz bu romu yükleyemedim.Fasboot 7.1.1 rom var yüklenir iken,bu 8.0.0 romunuz EDL mode de yüklenmiyor.((Download Fail:FireHose Fail:FHLoader Failrocess fail))Deyip yüklemeyi kesiyor
GENERAL MOBILE GM 5 PLUS STOCK ROM TÜM SÜRÜMLER ANDROID 8.0.0 OREO
Android One 3rd Generation STOCK ROM
Dikkat! ; Bu yazılımın başka platformlarda yayınlanması kesinlikle yasaktır. Başka platformda paylaşmak isteyenler "Download" linki olarak bu konunun linkini verdiği taktirde paylaşabilir.
Yapacağınız işlemlerde bütün sorumluluk size aittir. Oluşabilecek sorunlardan şahsım ve "TurkDevs.com" sorumlu tutulamaz.
Hakkında ;
Bu konuda yapılan anlatımı uygulayarak GM 5 Plus cihazınızı her türlü brick durumundan kurtarabilir, istediğiniz sürüm stock romu cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Oreo güncellemesi ile birlikte bootloader üzerinden yapılan işlemler oldukça kısıtlı bir hale geldi. Bunun neticesinde artık fastboot üzerinden GM 5 Plus'a stock rom yükleyemez dahası bootlaoder kilidini bile açamaz hâle geldik.
Tüm bu sorunları aşabilmek için yeni sürüm stock romları EDL modu üzerinden yüklenebilen bir biçimde paylaşmaya karar verdim. EDL modu üzerinden hiçbir kısıtlamaya maruz kalmadan cihazımıza her türlü romu yükleyebiriz.
Piyasada üç farklı model olarak satılan GM 5 PLUS'ın;
-ÇiFT SİM
-TEK SİM
-TURKCELL(TEK SİM)
olmak üzere tamamına bu anlatım uygun stock romları yükleyebilirsiniz.
Download:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.