[EDL]GM 5 Plus Repartition Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Asderdd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eline sağlık fakat QPST linki çökmüş bilgine.farklı kaynaklardan indirdim yüklemek için.

Bir deneyeceğim bakalım ne olacak bu kadar uğraşınız için teşekkür ederim. Elinize sağlık
[automerge]1585748559[/automerge]
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
şu sürümün mega linkinde dosya bulunamıyor diyor.

Son düzenleme:
09:34:49: ERROR: function: sahara_rx_data:237 Unable to read packet header. Only read 0 bytes.
09:34:49: ERROR: function: sahara_main:924 Sahara protocol error
09:34:49: ERROR: function: main:303 Uploading Image using Sahara protocol failed
Download Fail:Sahara Fail:QSaharaServer Fail:Process fail
Finish Download
böyle hata verip duruyo 3 gündür uğraşıyom ya bi yardımcı olurmusunuz

tşklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Aynı hata bende de var bir türlü çözümünü bulamadım kimse de yardımcı olmadı bir çözümü bulursan beni de bilgilendirir misin Sero1999.
EDİT:
Hata galiba benim bilgisayardan kaynaklanıyormuş telefonu görmediği için başka bilgisayarda deneyince çözdüm

Son düzenleme:
Sizden kaynaklı bir sorun. Denetim masasından qpst isimli uygulamayı kaldırıp Stock EDL rom konusunda verdiğim sürümü deneyebilirsiniz.
lütfen bana yardım eder misiniz ilkte kaldım indirme linkine ulaşılamıyor yazısı çıkıyor
[automerge]1588691790[/automerge]
DAHA BAŞTA YAPAMADIK DOSYA İNDİRDE ÇIKAN SAYFADA BULUNAMADI ARTIK ERİŞİLEMİYOR ÇIKIYOR LÜTFEN YARDIM EDER MİSİNİZ
[automerge]1588691901[/automerge]
BAŞKA YERDEN BULDUK ANCAK DEDİĞİNİZ GİBİ BİR SAYFA AÇILMIYOR SÜRÜCÜ NASIL YÜKLENECEK ANLAMIŞ DEĞİLİM YARDIMCI OLANA HESABINA PARA YOLLAYACAĞIM :D
[automerge]1588693015[/automerge]
İLK BAŞTA CİHAZI PC YE BAĞLAYACAK MIYIZ

Son düzenleme: