telefonumun ekran sifresini unuttum nasıl açabilirim yardım edin sıfırlamak istemiyorum
I iemres Kayıtlı Üye 24 Mar 2017 #1 telefonumun ekran sifresini unuttum nasıl açabilirim yardım edin sıfırlamak istemiyorum
K Kronos Yönetme Gücünü Elinde Bulunduran Kişi Yönetici 24 Mar 2017 #2 Merhaba. Cihazda TWRP varsa halledilir. Yoksa TWRP yükleyin.
I iemres Kayıtlı Üye 24 Mar 2017 #3 Kronos' Alıntı: Merhaba. Cihazda TWRP varsa halledilir. Yoksa TWRP yükleyin. Genişletmek için tıkla ... tşk ederim nasıl yapabilirm anlatabilir misin
Kronos' Alıntı: Merhaba. Cihazda TWRP varsa halledilir. Yoksa TWRP yükleyin. Genişletmek için tıkla ... tşk ederim nasıl yapabilirm anlatabilir misin
K Kronos Yönetme Gücünü Elinde Bulunduran Kişi Yönetici 24 Mar 2017 #4 İnternette cihazınızın modelini ve "TWRP" kavramını aratarak; cihazınıza uygun recovery ve yükleme aşamalarını bulabilirsiniz.
İnternette cihazınızın modelini ve "TWRP" kavramını aratarak; cihazınıza uygun recovery ve yükleme aşamalarını bulabilirsiniz.
I iemres Kayıtlı Üye 24 Mar 2017 #5 Kronos' Alıntı: İnternette cihazınızın modelini ve "TWRP" kavramını aratarak; cihazınıza uygun recovery ve yükleme aşamalarını bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... twrp yükledim gerisini nasıl yapacağım
Kronos' Alıntı: İnternette cihazınızın modelini ve "TWRP" kavramını aratarak; cihazınıza uygun recovery ve yükleme aşamalarını bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... twrp yükledim gerisini nasıl yapacağım
K Kronos Yönetme Gücünü Elinde Bulunduran Kişi Yönetici 24 Mar 2017 #6 Özel mesaj gönderdim. [doublepost=1490388839,1490388096][/doublepost]