Ekran Kırıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan D4RKW00D
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

D4RKW00D

Original poster
Aktif Üye
1 Şub 2015
157
18
Beyler telefonla birlikte yere düştüm ekran kırıldı dokunmatik üst kısımlarda calısıyor ses kısma menusundekı 3 yerin en altına kadar alttakı tuslar calısmıyor teknik servis ne kadara yapar veya dışarda ne kadara yaparlar teknik servis kac gunde yapar tesekkürler simdiden

Ağalar bunu alsam olurmu : http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/general-mobile-discovery-lcd-ekran-dokunmatik-177268971

http://www.telpa.com/include/asp/yedek_parca_ucretleri.asp

Paradan Kaçma 1 Hafta Sonra ekranda Beyaz Lekeler Olucak İlerle Leke olan Yerlere Dokunamıcaksın Dokunmatik Sapması Olcak. vs vs

aga orj ekranda 3 adet beyaz leke 1 adet ölü piksel vardı

bu attıgım lınktekı olmazmı

Ekranı duzeltsen tekrar bozulacak.Yine para alacaklar. En iyisi biraz biriktir yeni telefon al.Bir daha da asla GM alma aldırma bence.Adamlar yazılım guncellemeden 20 TL alıyor vay be.

Furkan_FS' Alıntı:
Ekranı duzeltsen tekrar bozulacak.Yine para alacaklar. En iyisi biraz biriktir yeni telefon al.Bir daha da asla GM alma aldırma bence.Adamlar yazılım guncellemeden 20 TL alıyor vay be.

Biz Burdan Bedavaya Yapıyoz. Para Avcısı Mubarekler. Sp Flahs İle Stock Rom Atmayıda Kaldırmışlar Baksana.

Fiyat daha da artar.Fiyatlar temmuzun sonuna kadar geçerli imiş. Demekki daha da ekliyecekler yeni vergiden felan.Yaptiracaksan yaptır hemen ekranı bence.

Furkan_FS' Alıntı:
Fiyat daha da artar.Fiyatlar temmuzun sonuna kadar geçerli imiş. Demekki daha da ekliyecekler yeni vergiden felan.Yaptiracaksan yaptır hemen ekranı bence.

Vergiden Artarmı Bilmiyorum Ama fiyatlar Sabit Oluyor Her Ayın Sonuna kadar Geçerli Oluyor Ama Değişen Bişey olmuyor.

Düz hesap yapınca yazan tüm parçalar 800 TL felan tutuyor.Neredeyse 1,5 katı felan normal fiyatın. Adamlar parayı kırıyor bee.

@Snake™ benim güç tuşu bozuldu da senin attığın linkte yan ses tuşu var sadece acaba güç tuşu için de o fiyat mi geçerli ?

Furkan_FS' Alıntı:
@Snake™ benim güç tuşu bozuldu da senin attığın  linkte yan ses tuşu var sadece acaba güç tuşu için de o fiyat mi geçerli  ?

Geçerlidirde Tuşları Bedava Yaparalar Heralde Kasada Çatlak Falan Yoksa.

Ben Mikrofon İçin Gönderdim Ayriyetten Kamerayla Yan Tuş Bordu Değişti. Sadece Mikrofona Para Verdim.

Riske atma derim paraya kıyacaksın artık