Ekranın kendi kendine basması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nazmi28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nazmi28

Original poster
Aktif Üye
7 Ocak 2017
47
3
43
Arkadaşlar selamlar.bu tableti dün aldım.bugunden berı ugrasıyorum.ilkten ekran algılamama sorunu oldu deneye yanıla en sonunda yaptım.
Fakat şöyle bir sorun var.2 3 tane custom rom yükledim fakat hata düzelmedi.Ekran arada kendi kendine basıyor.uygulamaya girsem ana menüye atıyor .kapatmak istesem kapanma menüsü geliyor gidiyor.Bunu sürekli değil fakat epeyce ve yüklediğim romlarda denk geldim.
Sorun ve yardım kısmında da epey geriye gittim ama açılan konu göremedim.
sorunun bir çözümü var mı acaba?

Stock rom atın, ya da ekranı bi bezle temizleyin, terleme olabilir.

@Kronos ben bu tableti bir öğrenci arkadasdan aldım,çocuklar için.stock romu ben kullanamam malum.bezle alakalı olacağını zannetmiyorum.

böyle bir sorunla karşılasan başka arkadaş var mı acaba?

Diğer konuya yazdım, bakabilirsin. :)

• Like
Tepkiler: system
Bu aldığım etab 5 cihazın ekranı
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Ben kalibrasyonu HOLİTEK i baz alarak yaptım.Bilgisi olan arkadaşlar bundan olabilir mi acaba ?
@Asderdd

Bu aldığım etab 5 cihazın ekranı
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Ben kalibrasyonu HOLİTEK i baz alarak yaptım.Bilgisi olan arkadaşlar bundan olabilir mi acaba ?
@Asderdd
Sorun holitek'i seçtiğinden olabilir seri numaranı Asderdd'e yollayarak panelini öğrenebilirsin yada diğer panelleride deneyebilirsin.