Ridone' Alıntı:Bass konusunda en iyi ses modu hangisidir. Dolby denedim ama basslar hoşuma gitmedi. Aynı şekilde viper4 da. Başka hangi modlar var pek bilgim yok. Yardım ederseniz çok sevinirim...
DenniZ' Alıntı:Ridone' Alıntı:Bass konusunda en iyi ses modu hangisidir. Dolby denedim ama basslar hoşuma gitmedi. Aynı şekilde viper4 da. Başka hangi modlar var pek bilgim yok. Yardım ederseniz çok sevinirim...
audiofx i denedin mi cyanogenin bas da çok iyi
googleden veya xda devs den bulabilirsinRidone' Alıntı:DenniZ' Alıntı:Ridone' Alıntı:Bass konusunda en iyi ses modu hangisidir. Dolby denedim ama basslar hoşuma gitmedi. Aynı şekilde viper4 da. Başka hangi modlar var pek bilgim yok. Yardım ederseniz çok sevinirim...
Denemedim daha. Aklıma gelmemişti. Link var mı sizde. Discovery modding bölümüne baktım ama konusu yoktu galiba görmemiştim aapk si yok ama
DenniZ' Alıntı:googleden veya xda devs den bulabilirsinRidone' Alıntı:DenniZ' Alıntı:Ridone' Alıntı:Bass konusunda en iyi ses modu hangisidir. Dolby denedim ama basslar hoşuma gitmedi. Aynı şekilde viper4 da. Başka hangi modlar var pek bilgim yok. Yardım ederseniz çok sevinirim...
Denemedim daha. Aklıma gelmemişti. Link var mı sizde. Discovery modding bölümüne baktım ama konusu yoktu galiba görmemiştim aapk si yok ama
Frozen' Alıntı:Ben audiofx kullanıyorum.
Audiofx linki : Google Drive
Android surumu 4.4.2 aosp olan tüm romlarda çalışır.
LazPlayboy' Alıntı:APK kurarak çalışacak şeyler değil bunlar cwm gerektirir. Ayrıca da eski ses modunu silmen lazım. Her telefonun varsayılan ses modu vardır (standart Android, dts, dolby vs.) bunu silmen gerekir
Ridone' Alıntı:LazPlayboy' Alıntı:APK kurarak çalışacak şeyler değil bunlar cwm gerektirir. Ayrıca da eski ses modunu silmen lazım. Her telefonun varsayılan ses modu vardır (standart Android, dts, dolby vs.) bunu silmen gerekir
Musicfx vardı root explorer le apk sini sildim yine olmadı. Tam silemedim mi başka ne yapmam lazım yardımcı olursan çok dua alırsın benden
Frozen' Alıntı:Ridone' Alıntı:LazPlayboy' Alıntı:APK kurarak çalışacak şeyler değil bunlar cwm gerektirir. Ayrıca da eski ses modunu silmen lazım. Her telefonun varsayılan ses modu vardır (standart Android, dts, dolby vs.) bunu silmen gerekir
Musicfx vardı root explorer le apk sini sildim yine olmadı. Tam silemedim mi başka ne yapmam lazım yardımcı olursan çok dua alırsın benden
Verdigim paketi cwm/twrp recoveryden flashlaman gerekiyor.
Frozen' Alıntı:Ridone' Alıntı:LazPlayboy' Alıntı:APK kurarak çalışacak ÅŸeyler deÄŸil bunlar cwm gerektirir. Ayrıca da eski ses modunu silmen lazım. Her telefonun varsayılan ses modu vardır (standart Android, dts, dolby vs.)  bunu silmen gerekir
Verdigim paketi cwm/twrp recoveryden flashlaman gerekiyor.