zeguj
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar MEB 5 Nisan 2019 itibariyle bütün kısıtlamaların kaldırıldığı ROMları yayınladı. Hayırlı olsun.
Link: Fatih Projesi | Tablet Rom
Link: Fatih Projesi | Tablet Rom
Araştırdım bulamadım ve twrpden flaslarken ziip dosyası bozuk diyorZipin içinde gerekli talimatlar vardır yazıyor sitede kocaman
Araştırdım bulamadım ve twrpden flaslarken ziip dosyası bozuk diyor
Çünkü zip dosyasının içinde nasıl yapılır dosyası rom ve flash tool dosyası var zipi açmayı deneseniz harika olur ama
hocam bende samasung gt-p7500 meb tableti var ona etap 5 sistemi kursam bi sıkıntı olur mu
ya bende bilmiyorum bügün aldık okuldan müdür verdi bir kaçımıza alın açabilirseniz kunlanın diye fakat aktivasyonum olmadığından içine giremiyorum kaynaklar ingilizce twrp ile başlangıçda bazı dosyaları silmem gerek fakat bir türlü giriş yapamadımKesinlikle deneme kuramazsın çok farklı tabletler ayrıca MEB'in öyle bir tablet dağıttığını da ilk defa duyuyorum o tabletle ilgili ufak bir araştırmayla stok rom dosyasını bulabilirsin
ya bende bilmiyorum bügün aldık okuldan müdür verdi bir kaçımıza alın açabilirseniz kunlanın diye fakat aktivasyonum olmadığından içine giremiyorum kaynaklar ingilizce twrp ile başlangıçda bazı dosyaları silmem gerek fakat bir türlü giriş yapamadım
tabletler eskiden kalma biz bilişim görevilisiydik istedik verdiler fakat aktivasyon yapamıyoruz içine bile giremiyoruz boot menüsünden halletmemiz lazım ama olmadı 9 saatır uğraşıyoruzŞöyle buyurun
Ayrıca benim bildiğim kadarıyla fatih projesi sonlandırıldı o tabletler sizin okulla ilgili olsa gerek
Bir şey sorucam acaba bu tablete twrp kurabilir miyiz fakat tabletin dosyalarını göremiyoruzŞöyle buyurun
Ayrıca benim bildiğim kadarıyla fatih projesi sonlandırıldı o tabletler sizin okulla ilgili olsa gerek
Şimdi bu romu yüklersek hiçbir kısıtlama olmayacak öylemi. Oyun filan yüklenebilecek. Herhangi bir google hesabı ile açılabilecek yani. Kuran kullanan oldumu.