Link kırık yenilesen?
I ibrahimsaglam Kayıtlı Üye 17 Nis 2016 #22 Cvp: RE: ETAB 5 açılış animasyonları (kaçırmayın) 00akikoko' Alıntı: İbrahim öğretmenim. Google ın kitkat bootanimation ını nasıl bulabilirim? (Ya da uyarlayabilirim?) Genişletmek için tıkla ... bana o animasyonun olduğu bir video ya da görsel vb. verebilirsen yardımcı olmaya çalışırım. kitkat animasyonu hangisi tam bilmiyorum. odysseia' Alıntı: Link kırık yenilesen? Genişletmek için tıkla ... linki ve bazı hatalı animasyonları yenileyip düzelttim.
Cvp: RE: ETAB 5 açılış animasyonları (kaçırmayın) 00akikoko' Alıntı: İbrahim öğretmenim. Google ın kitkat bootanimation ını nasıl bulabilirim? (Ya da uyarlayabilirim?) Genişletmek için tıkla ... bana o animasyonun olduğu bir video ya da görsel vb. verebilirsen yardımcı olmaya çalışırım. kitkat animasyonu hangisi tam bilmiyorum. odysseia' Alıntı: Link kırık yenilesen? Genişletmek için tıkla ... linki ve bazı hatalı animasyonları yenileyip düzelttim.
A ali58 Kayıtlı Üye 23 May 2016 #24 Ben tam root yapmiyorum yani supersu falan super su yapinca ne oluyorki ne degisiyor