Kardeş tableti bir şekilde kapatıp android 5.1 stock romunu atmaya çalış
Bulabildin mi sorunun çözümünü ? Bulduysan yardım eder misin ?Asderdd yardımcı olabilirmisin hocam?
Doğru demiş.Tableti ilk önce şarjını bitirmeye çalış bırak kendi haline açılıp kapansın şarkı boşalsın.Sonra şarj ıni doldur ama tam değil sonra rom kurKardeş tableti bir şekilde kapatıp android 5.1 stock romunu atmaya çalış
Bende biliyorum zaten.Bataryayı sökebiliyorum.Muhtemelen preloader uyumsuz.Mt8151 işlemci var Mt6592 preloader uymuyor.preloader bulabilirseniz lütfen yollayın.Doğru demiş.Tableti ilk önce şarjını bitirmeye çalış bırak kendi haline açılıp kapansın şarkı boşalsın.Sonra şarj ıni doldur ama tam değil sonra rom kur
Bulabilirsem bakılırBende biliyorum zaten.Bataryayı sökebiliyorum.Muhtemelen preloader uyumsuz.Mt8151 işlemci var Mt6592 preloader uymuyor.preloader bulabilirseniz lütfen yollayın.
bataryayı sökmek falan eziyet etmeyin kendinize cihazda reset vardı tuslar yardımıyla hatırlamıyorum ama ses kısma açma ve güç tuşuna basılı tutun resetleyecektir. rom atmak istiyorsanız kabloyla pcye takın download moda alıp 3 tusa basın 15 saniye islem baslayacaktırBende biliyorum zaten.Bataryayı sökebiliyorum.Muhtemelen preloader uyumsuz.Mt8151 işlemci var Mt6592 preloader uymuyor.preloader bulabilirseniz lütfen yollayın.