YusufHoca56
Kayıtlı Üye
Tabletim herhalde hardbrick oldu fastboot ile yazılım yükliyeceğim. Ama sorun şu ki tabletin recovery bölümü bile açılmıyor. Fastbootu nasıl açabilirim.
@Asderdd @Kronos @kilavya59
@Asderdd @Kronos @kilavya59
ama SP Flash Tool ile atmaya çalıştığımda "S-STORAGE_NOT_MATCH (3182)" [S Saklama alanı eşleşmiyor] hatası alıyorum. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Kaç tane konu açtım kaç konuya baktım hiç kimse çözüm bulamadı.E-tab 5 de bildiğim kadarıyla fastboot yok. Sp flash tool ile yazılım atıcaksın. Recovery'nin açık olmasına gerek yok pc tableti görsün yeter. İnternette bir sürü video var.
Komutlada olsa fastboot kısmını nasıl açacağımı anlatır mısınız?Cihazda fastboot mod mevcut. @YusufHoca56, diğer konunuza yazdım.
Benim tabletim açılmadığı için twrp ile açamıyorum. "adb reboot bootloader" komudu demişsin bu komud nedir yazmamışsın. lütfen nasıl açıcağımı yazar mısın?Fastboot aracının konusuna bakın. Orda var.
Cihazı adb ile bağlanmanız gerek. Ancak bu, cihaz açık iken yapılabiliyor.Benim tabletim açılmadığı için twrp ile açamıyorum. "adb reboot bootloader" komudu demişsin bu komud nedir yazmamışsın. lütfen nasıl açıcağımı yazar mısın?
Bende de MEB e tab 4 var. Açılırken GENERAL MOBİLE Yazısı ve altta açık kilit çıkıyor. Yapabileceğim bir şey varsa yardımcı olabilir misiniz. Tablet recovery moduna da geçmiyor. Bilgisayar tableti mtp aygıtı olarak görüyor. Adb ile müdahele edilemiyor.