Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Gençler böyle bi hata oldu Asus rom attim sonra etab5 saf rom attim. Boyle bir hata oluştu ne yapmam gerek.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Gençler böyle bi hata oldu Asus rom attim sonra etab5 saf rom attim. Boyle bir hata oluştu ne yapmam gerek.
Ne yapmam gerek kardeşim yardımcı olurmusun.cihazı şifrelemişsin
Merhaba. Cihazı sıfırlamanız gerek. Bu işlem tüm verileri siler.Ne yapmam gerek kardeşim yardımcı olurmusun.
[doublepost=1510334075,1510287530][/doublepost]@Ayyıldız™ @Dr.Techno™ Konuya bakabilirmisinz lütfen
Kardeşim akşam akşam bana çok yardımın dokundu dediğini yaptım oldu kardeşim çok saol Allah razı olsun.Merhaba. Cihazı sıfırlamanız gerek. Bu işlem tüm verileri siler.
Recovery modda; Wipe>Format Data kısmına girin. "Yes" yazıp onaylayın.
Ben bunu yaptiktan sinra artik twrp de sdcar ta birsey gozukmuyor baska bir sey claslayamiyorum .net yapmami onerirsinizMerhaba. Cihazı sıfırlamanız gerek. Bu işlem tüm verileri siler.
Recovery modda; Wipe>Format Data kısmına girin. "Yes" yazıp onaylayın.
Ben bunu yaptiktan sinra artik twrp de sdcar ta birsey gozukmuyor baska bir sey flaslayamiyorum .net yapmami onerirsiniz
Merhaba. Daha önce de yazdığım gibi; bu işlem tüm verileri siler. Yani /sdcard dizininin de içi boş olur doğal olarak.Ben bunu yaptiktan sinra artik twrp de sdcar ta birsey gozukmuyor baska bir sey claslayamiyorum .net yapmami onerirsiniz
[doublepost=1525613763,1525613702][/doublepost]
Yeni rom atmak istiyorum ama twrp deki gelismik temizlik yapamiyorum ve sdcar daki rom zip ve gorumuhor sadece zip degil sdcardaki butun dosyalar twrp ee gosukmuhor ben resurection remix atcam ama buba tikili kaldim hersey asunzengo romu ve wipe de yes yaptiktan sonra oldu yardim edin bugun siz bana yarin ben size :emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile::emoji_slight_smile:Merhaba. Daha önce de yazdığım gibi; bu işlem tüm verileri siler. Yani /sdcard dizininin de içi boş olur doğal olarak. :emoji_slight_smile:
Peki gelismis temizlik i nasil halledecemMerhaba. Bilgisayara bir rom indirin. Cihaza atıp, yükleyin.