bigmuscle79
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar general Mobile Etab5 için Android 9 rom lazım. Yardımcı olacak arkadaşlar için şimdiden teşekkürler.
Ayn 2022 yılına geldik halen rom yok gerçekten öyle beklemiyelim artıkartık mtk6792 romlarını kimse üretmiyor, rom beklemeyin artık
Geçenlerde forumda Bi tane admine geldim ona rica ettim görmedi mesajı sanırım şimdi başka bir kişiye rica ettim bakalım o yapacakmı bu arada max Android 7.1.2 rom var bu yüzden birlik olup ya birine porlatırıp aynı zamanda yardımcı olacağız yada kendimiz portlayacağızMerhaba arkadaşlar general Mobile Etab5 için Android 9 rom lazım. Yardımcı olacak arkadaşlar için şimdiden teşekkürler.
Çöp bu ama kurulumu normal zaten ilk romu ardından gapssı indiriyorsun twrp den bitiyor ama çöp rom ayrıca 2019 gapps kurman lazım 2023 kurulmuyor çünküburda 7.1.2 romu var ama nasıl yükleneceği yok[7.1.2]Hexagon OS V2.6 for HULKBUSTER
ROM HAKKINDA Kendine has bir teması olan bol özelleştirmeli custom romdur. rom kerneli 3.10.72 dir. HATALAR Kamera İndirme Bağlantısı Rom GAPPSforum.turkdevs.com