Başlıyorum
341.8GB
Var mı Geçen ?
341.8GB
Var mı Geçen ?
UtkuAblakTR' Alıntı:Başlıyorum
341.8GB
Var mı Geçen ?
ByEgeLi' Alıntı:İnternet kafe işletiyorum bu ay her masadan en az 50 gb oyun indirdim.tartismalayalim istersen
caneray' Alıntı:ByEgeLi' Alıntı:İnternet kafe işletiyorum bu ay her masadan en az 50 gb oyun indirdim.tartismalayalim istersen
Neden her masadan ayrı download yapıyorsun, birinden indir diğerlerine ağdan paylaştır.
caneray' Alıntı:ByEgeLi' Alıntı:İnternet kafe işletiyorum bu ay her masadan en az 50 gb oyun indirdim.tartismalayalim istersen
Neden her masadan ayrı download yapıyorsun, birinden indir diğerlerine ağdan paylaştır.
ByEgeLi' Alıntı:caneray' Alıntı:ByEgeLi' Alıntı:İnternet kafe işletiyorum bu ay her masadan en az 50 gb oyun indirdim.tartismalayalim istersen
Lisans meselesi
caneray' Alıntı:ByEgeLi' Alıntı:caneray' Alıntı:ByEgeLi' Alıntı:İnternet kafe işletiyorum bu ay her masadan en az 50 gb oyun indirdim.tartismalayalim istersen
Lisans meselesi
Kürek at
caneray' Alıntı:@"ByEgeLi" para veriyorsun birde tekrar tekrar download ediyorsun.
TTNET bunu beğendi.
ByEgeLi' Alıntı:caneray' Alıntı:@"ByEgeLi" para veriyorsun birde tekrar tekrar download ediyorsun.
TTNET bunu beğendi.
AKK yok B|