kadirnergiz03
Kayıtlı Üye
Beyler Merhaba Modemin Aarayüze Girmek İstiyorum Fakat Şifre Elimde Değil Nasıl Giricez eğer girersem interneti açabilirim.Default şifreleri denedim fakat olmadı...
Beyler Merhaba Modemin Aarayüze Girmek İstiyorum Fakat Şifre Elimde Değil Nasıl Giricez eğer girersem interneti açabilirim.Default şifreleri denedim fakat olmadı...
Buranın gerçekten f@tih ağının arayüzü olduğuna eminmisin? Diyelimki f@tih o şifreyi kıramazsın. Kırabilecek kişi olsa bile burası hacker eğitim sitesi değil :emoji_slight_smile: o şifreyi kimse kolay kolay bulamaz. f@tih in şifresinide kıramazdı kimse hocalar bir kaç kişiye veriyor onlarda. İnternete yayıyor. Yoksa f@tih ağında handshake bile yakalayaman çünkü kablolu dısında bağlana yok. :emoji_slight_smile:
Sunu odası derken sanırım okuldaki modemlerin bağlı oldugu yerden bahsediyorsun bir şey yapamazsın. Bizim okulda f@tih ağı var ama bilgisayar hocası filan anlayan yok biriside yok. Yinede psiphon engeli bizdede var. Sunucu odasıyla filan alakalı olsaydı bizimki psiphon filan her vpn ye bağlanırdı. Bu ağ meb kontrolünde yani onlar uzaktan komut veriyor. Okuldan bisi olmaz.Sunucu Odasına Falan Girsek Hocam :emoji_disappointed_relieved::emoji_angry::emoji_angry::emoji_angry::emoji_disappointed_relieved::emoji_disappointed_relieved:
Anladim hocam üzüldüm bak suan phisphon vb. Hicbir vpn calismiyo sen calistirabiliyormusunSunu odası derken sanırım okuldaki modemlerin bağlı oldugu yerden bahsediyorsun bir şey yapamazsın. Bizim okulda f@tih ağı var ama bilgisayar hocası filan anlayan yok biriside yok. Yinede psiphon engeli bizdede var. Sunucu odasıyla filan alakalı olsaydı bizimki psiphon filan her vpn ye bağlanırdı. Bu ağ meb kontrolünde yani onlar uzaktan komut veriyor. Okuldan bisi olmaz.