A Asiasi Original poster Kayıtlı Üye 10 Eyl 2015 7 0 18 Eki 2015 #1 Discovery 4gb ne zaman kapansa açıldığında facebook silinmiş oluyor.yardımcı olursanız sevinirim
muratxxlarge File Uploader 26 Ocak 2015 609 344 49 Cihaz GM Discovery ROM GIDGAT ULTIMATE EDITION 18 Eki 2015 #3 SD karttan sisteme taşı.
A Asiasi Original poster Kayıtlı Üye 10 Eyl 2015 7 0 18 Eki 2015 #4 SpeedlinE™' Alıntı: Uygulama sd karta mı yüklü acaba? Genişletmek için tıkla ... Yeterli hafıza yok problemi yaşadığım için tüm uygulamaları SD ye taşıyorum. muratxxlarge' Alıntı: SD karttan sisteme taşı. Genişletmek için tıkla ... Söylediğiniz gibi yapacağım bakalım sonuç ne olacak
SpeedlinE™' Alıntı: Uygulama sd karta mı yüklü acaba? Genişletmek için tıkla ... Yeterli hafıza yok problemi yaşadığım için tüm uygulamaları SD ye taşıyorum. muratxxlarge' Alıntı: SD karttan sisteme taşı. Genişletmek için tıkla ... Söylediğiniz gibi yapacağım bakalım sonuç ne olacak
SpeedlinE™ Aktif Üye 29 Ocak 2015 718 139 18 Eki 2015 #5 Sd karttan sisteme taşırsanız sorununuz düzelir sanıyorum genellikle class4 sd kartlarda yaşanabilir bu sorunlar
Sd karttan sisteme taşırsanız sorununuz düzelir sanıyorum genellikle class4 sd kartlarda yaşanabilir bu sorunlar
A Asiasi Original poster Kayıtlı Üye 10 Eyl 2015 7 0 19 Eki 2015 #6 SpeedlinE™' Alıntı: Sd karttan sisteme taşırsanız sorununuz düzelir sanıyorum genellikle class4 sd kartlarda yaşanabilir bu sorunlar Genişletmek için tıkla ... Sisteme tasidim artık silinmiyor ilginize tesekkurler :goodbye: :goodbye: :goodbye:
SpeedlinE™' Alıntı: Sd karttan sisteme taşırsanız sorununuz düzelir sanıyorum genellikle class4 sd kartlarda yaşanabilir bu sorunlar Genişletmek için tıkla ... Sisteme tasidim artık silinmiyor ilginize tesekkurler :goodbye: :goodbye: :goodbye: