Gönüldaş Original poster Aktif Üye 20 Nis 2015 220 61 42 31 Eki 2015 #1 General Mobile Discovery kullanıcıları sizleri de unutmadık. İşte sizlere Fenerbahçe teması DETAYLARINI YÜKLE DENE GÖR Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. &
General Mobile Discovery kullanıcıları sizleri de unutmadık. İşte sizlere Fenerbahçe teması DETAYLARINI YÜKLE DENE GÖR Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. &
AloneMan Yönetici 3 Şub 2015 1,227 1,175 28 Denizli Cihaz Xiaomi Mi5 Prime ROM Pixel Experience Plus 9.0 31 Eki 2015 #2 Sonunda geldi Ellerine sağlık mükemmel olmuş telefonum garantiden gelsin mutlaka deneyeceğim
Gönüldaş Original poster Aktif Üye 20 Nis 2015 220 61 42 31 Eki 2015 #4 TheHeroeS' Alıntı: Trabzonspor içinde yapsan sırf onun için komple stock kullanırım Genişletmek için tıkla ... Bütün takımlarımız kardeştir yaparım arkadaşım şimdiden başlıyorum Trabzonspor temasına. İkon hazırlıklarına başlayayım.
TheHeroeS' Alıntı: Trabzonspor içinde yapsan sırf onun için komple stock kullanırım Genişletmek için tıkla ... Bütün takımlarımız kardeştir yaparım arkadaşım şimdiden başlıyorum Trabzonspor temasına. İkon hazırlıklarına başlayayım.
serkan75 Yönetici 30 Ocak 2015 836 966 Cihaz Redmi NOTE 4 SD 31 Eki 2015 #5 İznin olursa düzenleme yapayım temada. Bazı ikonlar orantısız olmuş galiba boyutlarında.Ellerine sağlık.
İznin olursa düzenleme yapayım temada. Bazı ikonlar orantısız olmuş galiba boyutlarında.Ellerine sağlık.
J Jiraiya 31 Eki 2015 #6 Ekmeksporda bekliyorum logosu su Not:resmi google amcadan buldum boyle kotu shopum yoq benim
Gönüldaş Original poster Aktif Üye 20 Nis 2015 220 61 42 31 Eki 2015 #7 serkan75' Alıntı: İznin olursa düzenleme yapayım temada. Bazı ikonlar orantısız olmuş galiba boyutlarında.Ellerine sağlık. Genişletmek için tıkla ... Ne demek üstat istediğin gibi düzenle erencan' Alıntı: Ekmeksporda bekliyorum logosu su Not:resmi google amcadan buldum boyle kotu shopum yoq benim Genişletmek için tıkla ...
serkan75' Alıntı: İznin olursa düzenleme yapayım temada. Bazı ikonlar orantısız olmuş galiba boyutlarında.Ellerine sağlık. Genişletmek için tıkla ... Ne demek üstat istediğin gibi düzenle erencan' Alıntı: Ekmeksporda bekliyorum logosu su Not:resmi google amcadan buldum boyle kotu shopum yoq benim Genişletmek için tıkla ...