Tevfik_akman
Kayıtlı Üye
Son düzenleme:
Hocam burada anlatması uzun sürer miui desinger olmanız gerekmektedir google de miui ya üçüncü parti temalar nasıl yüklenir diye aratın anlatımlar mevcutHocam Fenerbahçeliyim ben gerçekten süper harika bir tema nasıl uygularım nasıl yaparım?
Miui rom kullanmam lazım o zaman değil mi? Hangi miui rom önerirsiniz?Hocam burada anlatması uzun sürer miui desinger olmanız gerekmektedir google de miui ya üçüncü parti temalar nasıl yüklenir diye aratın anlatımlar mevcut
Kullandığınız telefona göre değişir miui v7 miui v8 ikisininde güzel yanları var telefonunuza stabil sürüm hangisi ise onu yükleyin.Miui rom kullanmam lazım o zaman değil mi? Hangi miui rom önerirsiniz?
Hocam General Mobile 4G kullanıyorum hangi miui romu önerirsiniz ve linkini atabilirseniz memnun olurum.Kullandığınız telefona göre değişir miui v7 miui v8 ikisininde güzel yanları var telefonunuza stabil sürüm hangisi ise onu yükleyin.
bu sitede general mobil 4g bölümünde romlar mevcut indirebilirsiniz.Hocam General Mobile 4G kullanıyorum hangi miui romu önerirsiniz ve linkini atabilirseniz memnun olurum.
Ama mevcut miui romları türkçe değil malesefbu sitede general mobil 4g bölümünde romlar mevcut indirebilirsiniz.