ersozilyas
Kayıtlı Üye
Bana yardımcı olabilecek var mı? Buradakileri yükledim ama açılış ekranında yazı sürekli dönüyor. Tablet açılmıyor. Ne yapmam gerekir?
Son düzenleme:
Bana yardımcı olabilecek var mı? Buradakileri yükledim ama açılış ekranında yazı sürekli dönüyor. Tablet açılmıyor. Ne yapmam gerekir
TWRP ye girip bana hangi rom dosyalarının olduğunu söyleyinLütfen nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Nasıl yani,biraz daha açarmısınızhocam merhabalar, sistem,dalvik vs. temizlemede hiçbirine bağlanılamıyor dedi
hocam o sorunu hallettim detaylı yazmadıgım için kusura bakmayın, usb tethering çalışıyor mu usb den internet aktarma?Nasıl yani,biraz daha açarmısınız
O kadarı test edilmedi,ama çalışabilirhocam o sorunu hallettim detaylı yazmadıgım için kusura bakmayın, usb tethering çalışıyor mu usb den internet aktarma?
Bu tabletler neden bu kadar dayanıklı anlamadım tam 5 telefon değiştirdim tabletin üzerine, etab5 hala çalışıyor sorunsuzO kadarı test edilmedi,ama çalışabilir
Tabletin daha ya amel defteri yazılmamış yada yazmak için mürekkep bitmişdirBu tabletler neden bu kadar dayanıklı anlamadım tam 5 telefon değiştirdim tabletin üzerine, etab5 hala çalışıyor sorunsuz sorunsuz
Çok teşekkürler, cihazın herhangi bir sorunu olmadan rahatlıkla kullanabiliyorum. Tek sorun Ampere uygulamasında kontrol ettiğimde; Max Kapasite : 2.500 mAh olarak gözüküyor. 1.30 saatte en düşük parlaklıkta, sürekli açık video izlediğimde şarjı bitti. Yazılımsal mıdır? Yoksa donanımsal mıdır anlayamadım. Test yapabileceğim bir durum var ise bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Bugün sizlere CM nin kralı MT6592 için ilk ve tek Resurretion Remix 5.8.4 romunu paylaşacam. Mt6572 tabandan portlandığı için hatalar var. Hataları en kısa sürede fixlemeye çalışıcam. Taban rom şimdilik TurkDeVs' te var sadece izinsiz kullanılamaz.:emoji_slight_smile:
Dikkat!
Bu yazılımın başka platformlarda yayınlanması kesinlikle yasaktır. Başka platformda paylaşmak isteyenler "Download" linki olarak bu konunun linkini verdiği taktirde paylaşabilir.
Yapacağınız işlemlerde bütün sorumluluk size aittir. Oluşabilecek sorunlardan şahsım ve "TurkDevs.com" sorumlu tutulamaz.
Rom' u kötülüyen yorum silinecektir. Lütfen kendi forumunuzla ilgilenin.
- Rom Nougat' tır.
- Android Sürümü 7.1.2' dir.
- Kernel sürümü 3.4.67` dir.
- Şarjı baya dayanıklı.
- Rom baya hızlıdır.
- Antutu 38.000 üzerindedir.
- Wİ-Fİ Stabilleştirildi.
- Bluetooth Fixlendi.
- Gapps entegre edildi.
- Root entegre edildi.
- Ses stabilleştirildi.
- Tarayıcı web görüntüleme hatası Fixlendi.
- Rom hızlanması için eklemeler ve değişimler yapıldı.
Çalışan Özellikler (What's working):
WI-FI
Bluetooth
Arayüz(SystemUI)
Ses (Sound)
MTP
Kodlama/ Kod çözme (Encoding/ Decoding)
Sensorler (Sensors)
Çalışmayan Özellikler (What's not working):
Camera
Ses kayıt
RRemix 5.8.4 Rom Link: Resurrection Remix 5.8.4-E-TAB 5-TurkDeVs.CoM
Blutooth Fix: BT-Fix Patch
Düşük Ses Patch: Sound-PATCH
TWRP 3.0 Ve Üzeri Olması Gerekir.
- TWRP' Ye Girin Temizlik/Gelişmiş Temizlik Bölümünden.Sistem-Dalvik-Önbellek-Veri` Yi Seçip Alttaki Çubuğu Kaydırın.
- Yukarıdaki İşlemi Yaptıktan Sonra Geri Dönüp TWRP`Den
- Bağla(Mount)` Ya Girin Ve Sonra system` in Yanındaki Tiki Kaldırın.
- Geri Dönüp Yükle(İnstall)` Den Verdiğim ROM` Un zip Dosyasını Seçip Flashlayın.
- Rom` un yüklenmesini bekleyin...
Daha sonra cihazı açın.
Kurulum kısmını dikkalice okuyun lütfen! Teşekkür edip yorum atmayıda unutmayalım. İyi günler!
Yazılımsal bir sorun,çünkü tablet de aralıksız 100 den 0 a kadar 3 saatde anca bitiyor,pil tasarrufunda 4 saat küsürÇok teşekkürler, cihazın herhangi bir sorunu olmadan rahatlıkla kullanabiliyorum. Tek sorun Ampere uygulamasında kontrol ettiğimde; Max Kapasite : 2.500 mAh olarak gözüküyor. 1.30 saatte en düşük parlaklıkta, sürekli açık video izlediğimde şarjı bitti. Yazılımsal mıdır? Yoksa donanımsal mıdır anlayamadım. Test yapabileceğim bir durum var ise bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Merhabalar hocam. Öncelikle emekleriniz için teşekkür ederim. "Düşük Ses Patch" dosyasının linki kırılmış indiremiyorum. Güncelleme şansın var mı?Tmm ses patchler araştırabilirsiniz. Ama romda sorun çıkabilir. Dolby gibi şeylerle uğraşmayın audiofx vardı. Diye hatirliyom. İdare edin patch varsa deneyin. Bu arada romda bir bozukluk var mı. Söylediklerimden baska.
N nougat(android 7) M ise Marhmallow(android 6)Tekrar merhaba. Başlıklarda bulunan N ya M ne anlama geliyor acaba?
Teşekkür ederim cevap için. Etab 5 im de aşağıdaki linkte bulunan rom yüklü. Ön kamera çok büyük gösteriyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Bir de linkteki romun linki güncel değil sizde varsa güncelleme şansınız var mı? Ayyıldız sanırım bu ara online değil.N nougat(android 7) M ise Marhmallow(android 6)
Google kamera olduğu için öyle,bu bit sorun değilTeşekkür ederim cevap için. Etab 5 im de aşağıdaki linkte bulunan rom yüklü. Ön kamera çok büyük gösteriyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Bir de linkteki romun linki güncel değil sizde varsa güncelleme şansınız var mı? Ayyıldız sanırım bu ara online değil.
Not: Aslında link tam olarak kırık mı bilmiyorum. Kısaltma 3 içerik geçin diyor ancak daha fazla geçmeme rağmen indirme linki gelmiyor.
[GÜNCEL][STABIL][6.0.1] ResurRectionRemix V5.7.4 R74 ROM By_KadirAyyıldız
Selamun aleykum! Arkadaşlar bugün size CM13 tabanlı STABİL ResurRectionReMiX V.5.7.4 R74 romunu Paylaşacağım. -CyanogenMod 13 Tabanlıdır. -Saf Bir Arayüze Sahip` Tir .-Root Erişimi Mevcuttur.(Ayarlardan SuperSU` Dan Girebilirsiniz) -Multi-Window Özelliği Mevcuttur.(Aynı Anda 2-4 Uygulama Yan...forum.turkdevs.com
Anladım, peki linkteki romu nereden bulabilirim. Bir de bu roma hangi gapps ları yükleyeceğiz?Google kamera olduğu için öyle,bu bit sorun değil
Anladım, peki linkteki romu nereden bulabilirim. Bir de bu roma hangi gapps ları yükleyeceğiz?