Flash tool ile kırma

FatalWound

Original poster
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
2
0
Forumda gördüğüm çoğu konuda TWRP ile root veya rom atma anlatılmış. Tablette eba kullanıcı girişi yapılmamış bir şekilde ve tablete herhangi şekilde zip atamıyorum, bilgisayara bağlanmıyor(Flash tool yükleme yapabiliyor, dosya atamıyorum). Flash Tool ile bunu nasıl yapabilirim ? (Flash tool ile stock rom var ama custom romlar yok)

Forumda gördüğüm çoğu konuda TWRP ile root veya rom atma anlatılmış. Tablette eba kullanıcı girişi yapılmamış bir şekilde ve tablete herhangi şekilde zip atamıyorum, bilgisayara bağlanmıyor(Flash tool yükleme yapabiliyor, dosya atamıyorum). Flash Tool ile bunu nasıl yapabilirim ? (Flash tool ile stock rom var ama custom romlar yok)

Bozuksa stock rom atıp ardından twrp flashlaman gerek. Sonrasında usb otg takıp custom rom kurabilirsin.

TWRP flashladım rom atmam için indirdiğim zip dosyasını tablete atmam gerek sanırım, fakat bunu yapamıyorum. Bu yüzden direk flash tool ile bir yol arıyorum.

Öyle bir rom yok. Dediğim gibi otg kablosu yardımı ile flash bellek bağlayıp öyle kurucaksın.