Bence gayet yükseliyor. iyice açın kulaklığa bası vurdurun .VioLee' Alıntı:Bende yukledim bi fark yok cok cok az bi yukseklik oluyor
Rygebin' Alıntı:Yeni bir sürüm göremedim belki modlu halidir .
mustioo' Alıntı:İndirme linkleri düzenlendi, artık daha kullanışlı.
Rygebin' Alıntı:mustioo' Alıntı:İndirme linkleri düzenlendi, artık daha kullanışlı.
Kullanışlı değil, kendi linkiniz ondan olmasın . :sorunlu:
mustioo' Alıntı:Rygebin' Alıntı:mustioo' Alıntı:İndirme linkleri düzenlendi, artık daha kullanışlı.
Direk indirme ekledim. Yandex de vakit kaybetmeye gerek kalmadan. SSL protokolu ile kriptolu indirme. Sence de kullanışlı değil mi ? Şuan trafik kullanımını azaltmak için ufak sayfa hazırlıyorum. Yakında gelecek.
Rygebin' Alıntı:mustioo' Alıntı:Rygebin' Alıntı:mustioo' Alıntı:İndirme linkleri düzenlendi, artık daha kullanışlı.
Direk indirme ekledim. Yandex de vakit kaybetmeye gerek kalmadan. SSL protokolu ile kriptolu indirme. Sence de kullanışlı değil mi ? Şuan trafik kullanımını azaltmak için ufak sayfa hazırlıyorum. Yakında gelecek.
Tık diye indiriyor bence de iyi. Bizim Flyme Linkte böyle direk serverdan çektiriyoruz, daha pratik
yok arkadaşın server büyük sorun olmaz, işim düşerse yazarımmustioo' Alıntı:Rygebin' Alıntı:mustioo' Alıntı:Rygebin' Alıntı:mustioo' Alıntı:İndirme linkleri düzenlendi, artık daha kullanışlı.
Tık diye indiriyor bence de iyi. Bizim Flyme Linkte böyle direk serverdan çektiriyoruz, daha pratik
O arkadaşın sunucuya da yük oluyorsunuz Birdahakine benden alın. Sonrakileri de.
Rygebin' Alıntı:yok arkadaşın server büyük sorun olmaz, işim düşerse yazarımmustioo' Alıntı:Rygebin' Alıntı:mustioo' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Kullanışlı değil, kendi linkiniz ondan olmasın . :sorunlu:
O arkadaşın sunucuya da yük oluyorsunuz Birdahakine benden alın. Sonrakileri de.