Valla harbiden ya rom değilde Asderdd hocamın gelip bir mesaj yazmasını bekliyorum ben.Asderd hocamız Pazar günden beri aktif değil inşallah geceye kadar gonderir
Valla harbiden ya rom değilde Asderdd hocamın gelip bir mesaj yazmasını bekliyorum ben.Asderd hocamız Pazar günden beri aktif değil inşallah geceye kadar gonderir
Gerek yokRom yüklemek için oreodan 8 den 7.1.1 e naguata donmek mı gerekiyor? Teşekkürler..
Driverlari yukledin mibeyler ben 8.0 stock yüklemek istiyorum da qfilden twrp yükledim. ama rom dosyasının uzantısı .7z olduğu için twrp rom dosyasını görmüyor ne yapmam lazım yarın telpaya batarya için vericem de yazılım atıcaz diye 40 lira para almasınlar bi yardımcı olun
evet kanka journeyui 8.0ı yükledim onda sıkıntı çıkmadı çünkü uzantısı zip ama ben şey denedim stock 8.0ın .7z olan arşivi dışarı çıkartıp klasörü tekrardan arşive zip halinde almayı denedim onda da diggest dosyası bulunamadı diyip error verdiDriverlari yukledin mi
general mobile logosunda kalıyordu asderdd hocam da qfil edlyi önerdi o yüklenmedi journey yükledim mecburenStock roma dönmek için qfilden neden twrp yüklediniz onu anlamadım ?