F furkan soylu Original poster Yasaklı Üye 18 Ağu 2015 16 2 19 Ağu 2015 #1 sony xperia c3 ftf dosyasını açtım sin dönüştürdüm system.exf4 dosyası elde ettim o dosyayı açamadım yardım edebilirmisiniz birde başka yöntem varmı
sony xperia c3 ftf dosyasını açtım sin dönüştürdüm system.exf4 dosyası elde ettim o dosyayı açamadım yardım edebilirmisiniz birde başka yöntem varmı
F furkan soylu Original poster Yasaklı Üye 18 Ağu 2015 16 2 23 Ağu 2015 #3 Captain' Alıntı: Ext4 unpacker ile açmanız gerekiyor Genişletmek için tıkla ... onuda denedim olmuyor sony xperia e4 denedim açıldı ama sony xperia c açamadım tekrar indirdim başka sitelerden indirdim açamadım
Captain' Alıntı: Ext4 unpacker ile açmanız gerekiyor Genişletmek için tıkla ... onuda denedim olmuyor sony xperia e4 denedim açıldı ama sony xperia c açamadım tekrar indirdim başka sitelerden indirdim açamadım
Captain Aktif Üye 26 Ocak 2015 651 678 45 23 Ağu 2015 #4 Ne için açmak istiyorsunuz yüklemek için mi ? Ayrıca nasıl açamadınız hata mı veriyor
F furkan soylu Original poster Yasaklı Üye 18 Ağu 2015 16 2 23 Ağu 2015 #5 Captain' Alıntı: Ne için açmak istiyorsunuz yüklemek için mi ? Ayrıca nasıl açamadınız hata mı veriyor Genişletmek için tıkla ... cwm haline getirmek için system_sign.exf4 haline hata almadan geliyor system_sign.exf4 dosyasını açmaya çalıştığımda unkown file haltası alıyorum
Captain' Alıntı: Ne için açmak istiyorsunuz yüklemek için mi ? Ayrıca nasıl açamadınız hata mı veriyor Genişletmek için tıkla ... cwm haline getirmek için system_sign.exf4 haline hata almadan geliyor system_sign.exf4 dosyasını açmaya çalıştığımda unkown file haltası alıyorum