Fuzul topraktan hakkında bilgisi veya deneyimi olan var mı?

hazalöztürk

Original poster
Kayıtlı Üye
2 Haz 2026
9
0
33
Cihaz
bilgisayar
ROM
hazalöztürk
Millet selam, son zamanlarda çok fazla Fuzul Topraktanı sağdan soldan duymaya başladım. Yakın çevremde girenler de oldu ama tam olarak sistem nasıl dönüyor çözemedim. Aranızda detayına hakim olan var mı?
 
Kardeşim selam ben bir süredir takip ediyorum o işi. Temel mantık ödemeyi kademeli hale getirmek. İlk etapta konutun arsa hissesini alıyorsun, ardından proje ilerledikçe inşaat masraflarını ödemeye başlıyorsun. toplam maliyet tek kalemde sırtına binmediği için bütçeyi sarsmadan ilerlemeni sağlıyor.
 
Anladım benim de tam kafama takılan yer orasıydı. Ödeme yükünü zamana yaymaları büyük kolaylık gibi geldi bana da.
 
Aynen öyle. Bir de işin içine banka veya kredi faizi girmeden kendi imkanlarınla yol alıyorsun. Millete cazip gelen kısmı da bu zten. Bence sana yakın bir şubelerine uğrayıp ellerindeki projeleri birebir dinle. Sözleşme detaylarını vs orada sorarsan kafanda hiçbir soru işareti kalmaz.