Arkadaşlar elimde bir adet s7 edge duos var ben bu cihazı aldığımda içerisinde s8 romu vardı her şey güzel çalışıyordu şebeke, wifi vs. Romu biliyorum xda'da konusu mevcut.
Sonra ben buna orijinal rom yükledim şebeke gitti imei duruyordu ama şebeke gelmiyordu ağda kayıtlı değil diyordu... Hata öncesinde çalışan s8 romun yedeğini almıştım fakat restore etmeme rağmen şebeke gelmedi. başka custom romlar da denedim durum aynıydı daha sonra bir telefoncuya gittim telefoncu ilk önce yapamadı yaparken bakıyordum box ile bir şeyler yaptı fakat olmadı daha sonra tekrar uğraşmaya başladı oldu dedi.. cihazı aldım cihazda şebekede sorun yok fakat wifi geç açılıyor ve şifre girdikten sonra daha sonra wifi kapatıp açınca tekrar şifre istiyor böyle sorunlar var...
bir de şöyle bir şey var cihazda hem root ()supersu) var hem de Octonetwork diye bir app var supersu bu appye izin vermedikçe şebeke gelmiyor yani telefonu kapatıp açınca 3 dk bekliyor ve o octonete izin vermedikçe girmiyor bir de bu octonetwork normal sistem app si değil büyük ihtimal ile silersem şebeke gidecek o uygulamaya girince de sadece ekranda ingilzice bu appyi silerseniz şebekeniz gider falan yazıyor.. . Bir de ilginçtir ki bu app internette yok çok şaşırdım bu duruma ben de bu yazılım işlerinden anlarım ama internette olmaması beni şaşırttı acaba dedim kendi yazdıkları bir şey mi ama o kadar bilgileri yoktur. Her neyse.
Şimdi arkadaşlar ben cihaza başka custom rom atsam (imei gitmiyor) daha sonra root atıp octonetwork kursam (root browserden kopyaladım) şebeke gelir mi? Bir de bu app hakkında bilgisi olan var mı app nin içerisinde classes.dex, androidmanifest, cert.sf gibi şeyler var.
Lütfen cevap verirseniz sevinirim.