General Mobile 4G Miui 6.0.1 HTC Tema Tanıtım

cebrail41

Original poster
Aktif Üye
1 Ağu 2016
221
114
27
Cihaz
General Mobile 4G
  • Merhaba Arkadaşlar Sizle bir başka tema tanıtım ile karşınızdayım. Öncelikle bu temayı yapan
  • @serkan75 hocamıza teşekkür ederim.
  • temanın özelliklerini bilmeyenler için adamlar kilit ekranına not bile bırakmış :emoji_slight_smile:
  • temanın özelliklerini bilmeyenler için adamlar kilit ekranına not bile bırakmış :emoji_slight_smile:
  • temayı gerçekten çok beğendim be özellikle bildirim barı çok ama çok şık duruyor :emoji_slight_smile:
  • Mesajlar uygulamasının görüşünü bile başka be :emoji_slight_smile: Daha fazla söze gerek duymadan Tema'dan resimler :emoji_slight_smile:
  • Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

• Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

temayı indirmek için buradan indirebilirsiniz: [THEME MIUI V8] Htc One N Theme