foxycat Original poster Kayıtlı Üye 7 Şub 2015 70 6 12 Ara 2015 #1 Başlıkta da anlaşıldığı gibi telefonumuzda çalışan sense arayüzü var mı ? Cyanogen temada sadece simge değişiyor..
Başlıkta da anlaşıldığı gibi telefonumuzda çalışan sense arayüzü var mı ? Cyanogen temada sadece simge değişiyor..
W Wes Administrator 25 Ocak 2015 2,745 3,344 34 Eskişehir Cihaz OnePlus 7 Pro ROM OxygenOS Open Beta 12 12 Ara 2015 #2 Yok. Konu yanlış yerde. Tekrarı durumunda ceza alırsınız.
R Rygebin 12 Ara 2015 #3 foxycat' Alıntı: Başlıkta da anlaşıldığı gibi telefonumuzda çalışan sense arayüzü var mı ? Cyanogen temada sadece simge değişiyor.. Genişletmek için tıkla ... Ne arayüzü bekliyorsunuz. Os rom portlamadan olmaz .
foxycat' Alıntı: Başlıkta da anlaşıldığı gibi telefonumuzda çalışan sense arayüzü var mı ? Cyanogen temada sadece simge değişiyor.. Genişletmek için tıkla ... Ne arayüzü bekliyorsunuz. Os rom portlamadan olmaz .
foxycat Original poster Kayıtlı Üye 7 Şub 2015 70 6 12 Ara 2015 #4 Fazla kaba bir sayfaya sahipsiniz. Ne sanıyorsunuz bilmiyorum. Birdaha konu açar mıyım hiç sanmam.
R Rygebin 12 Ara 2015 #5 foxycat' Alıntı: Fazla kaba bir sayfaya sahipsiniz. Ne sanıyorsunuz bilmiyorum. Birdaha konu açar mıyım hiç sanmam. Genişletmek için tıkla ... Kaba davrandığımı düşünmüyorum. Öyle bir tutumla cevap yazmadım çünkü.
foxycat' Alıntı: Fazla kaba bir sayfaya sahipsiniz. Ne sanıyorsunuz bilmiyorum. Birdaha konu açar mıyım hiç sanmam. Genişletmek için tıkla ... Kaba davrandığımı düşünmüyorum. Öyle bir tutumla cevap yazmadım çünkü.
cumhuriyet Aktif Üye 13 Eyl 2015 80 0 12 Ara 2015 #6 rygebin , asus zenfone 5 in aynısı (kilit ekran ,status bar l,auncher falan ) olan bi rom çıkarmı?.bana istediğiniz cevabı verin ,ben alınmam
rygebin , asus zenfone 5 in aynısı (kilit ekran ,status bar l,auncher falan ) olan bi rom çıkarmı?.bana istediğiniz cevabı verin ,ben alınmam
R Rygebin 12 Ara 2015 #7 sahinmehmettr' Alıntı: rygebin , asus zenfone 5 in aynısı (kilit ekran ,status bar l,auncher falan ) olan bi rom çıkarmı?.bana istediğiniz cevabı verin ,ben alınmam Genişletmek için tıkla ... Bir ihtimal olabilir, deniyoruz derlersek belki .Ama asus'un romlarında build kitli. Bilemedim araştırmam lazım
sahinmehmettr' Alıntı: rygebin , asus zenfone 5 in aynısı (kilit ekran ,status bar l,auncher falan ) olan bi rom çıkarmı?.bana istediğiniz cevabı verin ,ben alınmam Genişletmek için tıkla ... Bir ihtimal olabilir, deniyoruz derlersek belki .Ama asus'un romlarında build kitli. Bilemedim araştırmam lazım