GENERAL MOBİLE 5 d brick Oldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berhmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Berhmm

Original poster
Kayıtlı Üye
25 Eki 2015
5
0
Ustalarım Herkese Merhaba;
yaklaşık 1 haftadır elimde bir tane GM 5d(GM 4G Benziyor arka kapağında 5 d yazıyor) var buna fasstboot ekranda yazılım yükler elektrikler kesildi ve cihaz hiç tepki vermiyor şu an sadece usb ile bilgisayara bağladığımda qualcomm hs-usb qdloader 9008 Olarak Görüyor Ne Yaptıysam Telefonu Ayağa Kaldıramadım Yardımcı Olursansanız Sevinirim
İYİ FORUMLAR o_O

Ustalarım Herkese Merhaba;
yaklaşık 1 haftadır elimde bir tane GM 5d(GM 4G Benziyor arka kapağında 5 d yazıyor) var buna fasstboot ekranda yazılım yükler elektrikler kesildi ve cihaz hiç tepki vermiyor şu an sadece usb ile bilgisayara bağladığımda qualcomm hs-usb qdloader 9008 Olarak Görüyor Ne Yaptıysam Telefonu Ayağa Kaldıramadım Yardımcı Olursansanız Sevinirim
İYİ FORUMLAR o_O

Dostum cihazi diag moda alip yenidem rom at

Hocam telefonu dovland moda al ses kısma +pover tuşu ile yeni romunu yükle bukadar geçmiş olsun

Hocam telefonu dovland moda al ses kısma +pover tuşu ile yeni romunu yükle bukadar geçmiş olsun
Ustam Keşke Anlatığın Gibi Olsa Ama Olmuyor O Şekil İlerlemiyor QFİL Hata Veriyor
[doublepost=1521643458,1521558991][/doublepost]Yönetici Konuyu Kilitliye bilirsiniz Yardım Eden Yok

En başta QFIL'i sil baştan yükle olmadı başka bilgisayardan dene muhtemelen senin bilgisayarda görmüyordur.