General Mobile E-Tab 5 Play Store Hata Kodu: -504 Yardım!!

27_BoZKurT_27

Original poster
Aktif Üye
20 Nis 2017
36
6
TRABZON
Cihaz
GM 5 Plus
ROM
Android One
Tablete Stock 5.1 rom yükledim. İlk başlarda hiç sıkıntı yoktu ama şimdi bazı uygulamaları indirmek istediğimde hata kodu -504 diyor. Apk olarak yüklemek istediğim de ise uygulama yüklenmedi hatası veriyor bir yardımcı olur musunuz?

Her apkda böyle mi yapıyor ? Eğer her apk kurmaya çalıştığınızda öyle hata veriyorsa romu baştan kurun. Google playden indirme sorunu çözümü
Öncelikle

/data/system/registered_services/android.accounts.AccountAuthenticator.xml
-
/data/system/registered_services/android.content.SyncAdapter.xml
-
/data/system/shared_prefs/log_files.xml
-
/data/system/usagestats/usage-history.xml
-
/data/system/users/0/accounts.db
-
/data/system/users/0/accounts.db-journal
-
/data/system/users/0/package-restricitions.xml

Dosyalarını silin ve tableti yeniden başlatın.

Ayarlar/uygulamalar/tümü girip

Google Hesap Yöneticisi

Google Hizmetleri Çerçevesi

Google Play Hizmetleri

Google Play Store

verilerini temizleyip tableti yeniden başlatın sorun çözümüne kavuşacaktır.

Hayır bazı uygulamalarda hata veriyor. Senin dediğin yöntemi de bir deniyorum bakalım olacak mı

O bazı uygulamalar crackli apklar mı? Yani hile içeren oyun apkları veya premium apklar falan mı ? Eğer öyleyse lucky patcher indirip araçlardan imza doğrulama girip ilk 2tanesine tik atıp uygula de yeniden başlar.Sonra aynı yere gir 3.süne tik at uygula de yeniden başlatsın.Düzelir.

Hayır telefondan Play Store ile indirip apk olarak tablete atıyorum ama uygulama yüklenmedi hatası veriyor.
[doublepost=1502973416,1502973242][/doublepost]/data/system/usagestats/usage-history.xml dosyası yoktur. Usagestats içinde 0 adında bir klasör var sadece
[doublepost=1502974066][/doublepost]Senin dediğin yöntemi denedim ama yine aynı

İndirdiğin rom sorunlu olabilir ya da yanlış kurmuş olabilirsin.Yeniden rom at.

Aynı sorun bende de var. Sadece android 5.1 costom romda yapıyor. Rom u netten indirdim(technoadam). Playstore dan -504 hatası veren bir uygulamayı hiç bir şekilde yükleyemiyorum. Bir de ricam olacak. Hangi rom u denediysem bir hata ile karşılaştım.Allah aşkına sıfır sorun olan bir rom yok mu bu e-tab 5 için? Kimi romlarda wifi sorunu var, kimisinde şarj sorunu,kimisinde meb engeline takılıyor (youtube kısıtlı mod gibi) kimisinde de uygulama yüklerken -504 hatası