[STOCK RECOVERY]CWM FOR ETAB4 by Kronose tab 4 orijinal recuveri varmı ben yedekleme yi unutmuşum lazım oldu varsa yardımcı olurmusunuz
[doublepost=1491945522,1491945487][/doublepost]e tab 4 orijinal recuveri varmı ben yedekleme yi unutmuşum lazım oldu varsa yardımcı olurmusunuz
,selam arkadaşlar sorunum kısaca etab4 generalmobil logosu altında kilt resmi var fastboot mode yazıyor bütün konular inceledim uyguladım adb kurulu driverler açık kilit resmi fasst boot oem lock yazdıgımda kilit gidiyor reboot yapyorum fakat hiçbi şekilde anlatıldı gibi twrp kuramadım veya kurulmadı yardım edebileceğiniz başka bi yöntem varmı acaba yardımlarınıza ihtiyacım var
tamam altta açık bir kilit var fakat reboot yapıyorum 20 sn ses ve güç tuşuna basıp açıp kapyorum hep aynı ekrandayım 1 haftadır uğraş aynı ekran adp klasöründe shift tuşunda komut ekranı açıp forumda yazılan komutları uyguladım ama sonuç aynı hüsran,
"fastboot oem unlock willow_2013" komutun verirsen açılır kilit.
tamam altta açık bir kilit var fakat reboot yapıyorum 20 sn ses ve güç tuşuna basıp açıp kapyorum hep aynı ekrandayım 1 haftadır uğraş aynı ekran adp klasöründe shift tuşunda komut ekranı açıp forumda yazılan komutları uyguladım ama sonuç aynı hüsran
tamam altta açık bir kilit var fakat reboot yapıyorum 20 sn ses ve güç tuşuna basıp açıp kapyorum hep aynı ekrandayım 1 haftadır uğraş aynı ekran adp klasöründe shift tuşunda komut ekranı açıp forumda yazılan komutları uyguladım ama sonuç aynı hüsran
[doublepost=1505162721,1505159618][/doublepost]
sıkıntı orada imjı indirdim dediniz gibi isimi recovery.img yaptım adb klasörüne attım fastboot recovery flash recovery.img yazdım fakat cihazda aynı general logosu ve altta açık kilit ve fastboot mode hiç tepki yok açıp kapyorum aynıtamam açılmış kilit tekrar fastboot moda gir ve twrp indir.Twrpyi adb klasörüne at adını recovery yap ve "fastboot flash recovery recovery.img" komutunu ver twrp flashlanır artık.Sonra recoveryde aç twrp hoş olsun.
uzaktan yardım ile yardımcı olabilirmisinz acabasıkıntı orada imjı indirdim dediniz gibi isimi recovery.img yaptım adb klasörüne attım fastboot recovery flash recovery.img yazdım fakat cihazda aynı general logosu ve altta açık kilit ve fastboot mode hiç tepki yok açıp kapyorum aynı
General Mobile E-Tab4 Bootloader Unlock
Gerekenler:
• USB Kablosu
• PC
• ADB ve Fastboot sürücüleri Link
• Tabletin USB hata ayıklaması açılmış olması gerekmektedir.
Bootloader Unlock:
Tabletinizi USB ile PC’ye bağlayın. Komut penceresini açın ve aşağıdaki kodları girin:
Kod:adb reboot fastboot fastboot oem unlock willow_2013 fastboot reboot
İşlem başarılı olduysa tablet açılırken General Mobile yazısının altında açık bir kilit resmi gelmektedir.
Adb fastboot sürücülerin yüklenmemiş, muhtemelen çoktan sorunu çözmüşsündür lakin yazayım dedimwaiting for devices te kalıyo hiç ilerleme yok neden olabilir ??
fastboot moda nasıl alınıyor testpoint noktasının görselinide paylaşsaydınız keşkeGeneral Mobile E-Tab4 Bootloader Unlock
Gerekenler:
• USB Kablosu
• PC
• ADB ve Fastboot sürücüleri Link
• Tabletin USB hata ayıklaması açılmış olması gerekmektedir.
Bootloader Unlock:
Tabletinizi USB ile PC’ye bağlayın. Komut penceresini açın ve aşağıdaki kodları girin:
Kod:adb reboot fastboot fastboot oem unlock willow_2013 fastboot reboot
İşlem başarılı olduysa tablet açılırken General Mobile yazısının altında açık bir kilit resmi gelmektedir.