UnmoveD Aktif Üye 2 Mar 2015 228 79 31 Ağu 2015 #42 Ellerine saglik nedense gg ultimateyi kullaninca sarjim cabuk bitiyor digerlerinde gayet iyi anlamadim gitti
Ellerine saglik nedense gg ultimateyi kullaninca sarjim cabuk bitiyor digerlerinde gayet iyi anlamadim gitti
R RomMaster Original poster 31 Ağu 2015 #43 erencan' Alıntı: Efsane Genişletmek için tıkla ... Facebook açık şekilde konuyu düzenlemeni bekliyorum
erencan' Alıntı: Efsane Genişletmek için tıkla ... Facebook açık şekilde konuyu düzenlemeni bekliyorum
J Jiraiya Original poster 31 Ağu 2015 #44 RomMaster' Alıntı: erencan' Alıntı: Efsane Genişletmek için tıkla ... Facebook açık şekilde konuyu düzenlemeni bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Duzenledim bi yerinde hata vardı duzelttim faceye attım hadi biraz daha ROM yapak kaettekitazo :sigara:
RomMaster' Alıntı: erencan' Alıntı: Efsane Genişletmek için tıkla ... Facebook açık şekilde konuyu düzenlemeni bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Duzenledim bi yerinde hata vardı duzelttim faceye attım hadi biraz daha ROM yapak kaettekitazo :sigara:
R RomMaster Original poster 31 Ağu 2015 #45 UnmoveD' Alıntı: Ellerine saglik nedense gg ultimateyi kullaninca sarjim cabuk bitiyor digerlerinde gayet iyi anlamadim gitti Genişletmek için tıkla ... Performans tweakı kur öyle dene
UnmoveD' Alıntı: Ellerine saglik nedense gg ultimateyi kullaninca sarjim cabuk bitiyor digerlerinde gayet iyi anlamadim gitti Genişletmek için tıkla ... Performans tweakı kur öyle dene
R RomMaster Original poster 31 Ağu 2015 #47 UnmoveD' Alıntı: Sizdede sarji cabuk bitiyormu Genişletmek için tıkla ... Bende gayet iyi