8.1.5 ile farkı ne : sorun olarak nesi var : ne zaman paylaşacan hocam :onur5488' Alıntı:
8.1.5 ten farkı sadece tema mağazası değişmiş baktım kadarıyla.sadece şuanlık tarayıcı durdu. Hatası var.Tema sorunuda yok gibi.gece veya sabah gelebilir.ertas38' Alıntı:8.1.5 ile farkı ne : sorun olarak nesi var : ne zaman paylaşacan hocam :onur5488' Alıntı:
onur5488' Alıntı:8.1.5 ten farkı sadece tema mağazası değişmiş baktım kadarıyla.sadece şuanlık tarayıcı durdu. Hatası var.Tema sorunuda yok gibi.gece veya sabah gelebilir.ertas38' Alıntı:8.1.5 ile farkı ne : sorun olarak nesi var : ne zaman paylaşacan hocam :
ertas38' Alıntı:onur5488' Alıntı:8.1.5 ten farkı sadece tema mağazası değişmiş baktım kadarıyla.sadece şuanlık tarayıcı durdu. Hatası var.Tema sorunuda yok gibi.gece veya sabah gelebilir.
8.1.5 ve bunda şarj nasıl düzelme varmı ?
onur5488' Alıntı:ertas38' Alıntı:8.1.5 ve bunda şarj nasıl düzelme varmı ?
8.1.5 le aynı gibi şarj normal gibi geldi bana oyun filan oynarak denemedim.
ertas38' Alıntı:
ibrhm-7' Alıntı:Arada ifont durduruldu hatası veriyor bunun dışında süper rom. Bu sorunu nasıl çözebiliriz? İfontu güncellemedim..
EnisVural' Alıntı:ertas38' Alıntı:
"kameradan galeriye geçiş sorunu vardı kendim halletim onu" bu sorunu nasıl çözdün?
apk ile mevcut apk sil bunu kur diger adı play storede piktures olması lazım [font=source_sans_proregular, Arial]https://mega.nz/#!W8wkmZTT!susqXN46s0p-OMuL6ZBLoGhTeISSVS7AYUHZwyg3KEU[/font]
onur5488' Alıntı:ibrhm-7' Alıntı:Arada ifont durduruldu hatası veriyor bunun dışında süper rom. Bu sorunu nasıl çözebiliriz? İfontu güncellemedim..
Şimdilik ona yapacak bir şey yok ama birazdan sorunsuz 6.9.22 sürümünü vericem.tema için artı bir şey yapmamıza gerek kalmıcak.
ibrhm-7' Alıntı:Arada ifont durduruldu hatası veriyor bunun dışında süper rom. Bu sorunu nasıl çözebiliriz? İfontu güncellemedim..