[GLOBAL-STABLE]MİUİ 8.1 V8.1.5.0 For GM Discovery

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onur5488
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cvp: RE: [GLOBAL-STABLE]MİUİ 8.1 V8.1.5.0 For GM Discovery

onur5488' Alıntı:
Demonhard' Alıntı:
Gitgat hocam... Gitgatın boot logosunu nasıl kaldırabilirim açılışta direk siyah miui yükleme ekranı gelsin istiyorum yardımcı olırmusunuz
http://forum.turkdevs.com/konu-logo-bootanimation-miui-8-style.html bunu hiçbir işlem yapmadan custom recoveryden  flashla kapalı şarj moduda var.
Teşekkür ederim hocam

Cvp: [GLOBAL-STABLE]MİUİ 8.1 V8.1.5.0 For GM Discovery

Hem 4.4 Hem xposed desteği hem miui. Hayal mi bu  :) Aşırı derecede sabırsızlanıyorum. Repartition olayı nasıl olacak onu araştıracağım. Elinize sağlık saygılar.

Hocam rom super ellerinize sagki

Hocam rom super ellerinize saglik.
Nazicane bi kac sorun var fixlerseniz memnun olurum.
1- tema fix kurup denilenleri yapmama ragmen ifont durdur hatasi veriyor.
2- guvenlik kisminda veri kisitlama ozellile sık sık durdur hatasi vermekte.

Cozulurse super rom olur, ayrica xda forumda hebf optimizer diye performans apk si buldum kullaniyorum. Sizce gerek varmi ?
Emeginize saglik...

nefsim' Alıntı:
Hocam rom super ellerinize sagki

Hocam rom super ellerinize saglik.
Nazicane bi kac sorun var fixlerseniz memnun olurum.
1- tema fix kurup denilenleri yapmama ragmen ifont durdur hatasi veriyor.
2- guvenlik kisminda veri kisitlama ozellile sık sık durdur hatasi vermekte.

Cozulurse super rom olur, ayrica xda forumda hebf optimizer diye performans apk si buldum kullaniyorum. Sizce gerek varmi ?
Emeginize saglik...

geliştirici seçeneklerde en altta zorla kapatmayı gösteri kapat gelmez hata.
çözüm için @"ertas38"
Teşekkürler.

nefsim' Alıntı:
@[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif][size=medium][font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]onur5488[/font]http://forum.turkdevs.com/uye-onur5488.html[/font][/size]

[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Bilgi icin tesekkurler, ifont uygulamasinin acilmamasi normalmi ? Yada bu fixi kurmak mecburimi ne amacla kurmak lazim.[/font]

Güncelleyince çalışıyor ifont ama tema yı çözemiyor.o yüzden eski sürümünü kullanıyoruz.bi sorun oluyorsa 6.9.29 u kur onda böyle bir sorun yok.

@onur5488

Hocam xposedden indirme yapamiyorum. İndire basdigimda geri iptak ediyor.

Ayrica miuide sarj %1 falan olunca telefonu otomatik kapatma yok, sarj komple bittiginde telefon direk kapaniyor. Bunun icin yardimci olabilirmisiniz ?

nefsim' Alıntı:
@onur5488

Hocam xposedden indirme yapamiyorum. İndire basdigimda geri iptak ediyor.

Ayrica miuide sarj %1 falan olunca telefonu otomatik kapatma yok, sarj komple bittiginde telefon direk kapaniyor. Bunun icin yardimci olabilirmisiniz ?

Modülleri internetten indereceksin zaten.çoğu romda yok o dediğin kendin kapatabilrisin ℅1 e gelince.

Turanhsm mi ji s' Alıntı:
Güzel Rom Fakat Şu bildirim cubugu da tam full olsaydi her uygulamada geverli olsaydii

Bildirimi almak istiyorsan güvenlik/ izinler /otomatik başlat/orda istediğin uygulamayı seç bildirim sorunsuz gelir.a ayrıca bildirim çubuğunu full yapmak istiyorsan ayarlar/bildrim &Durum çubuğu/ayrı ayrı yaparsan tamam dır.