Öncelikle yine ellerine sağlık.
Miui ile sayende birkaç ay önce tanıştım ve cidden efsane. Eski bir sürümünü aylarca kullandım ta ki geçtiğimiz haftaya kadar. Tek sorunum whatsapp'ta video gönderememekti o da pek bir dert yaratmadı ancak geçtiğimiz hafta ilk günkü kadar hızlı dediğim roma nazarı değdirdim. İlk defa kasmalar yaşamaya başladım ve ardından whatsapp'ta görüntülü arama yapamama vs. birkaç kullanımı engelleyici sorunla karşılaştım.
Hemen gelip yeni bir sürümü indirip kurmayı düşünüyordum ki, Orochi'nin bildiğim kadarıyla GM Discovery için en yüsek Antutu puanına sahip lite kat romunu hazır elimde var diye ve değişiklik amaçlı kurdum.
Sonuç? Üzerinden üç gün geçti ve ben burdayım. Kendisine de çok teşekkür ederim ama miui bir başka beyler, bu yüzden kullanma fırsatını sunan Onur Bey'e bir kez daha teşekkür ederim.
Şimdi birkaç minik notum var bu sürümle ilgili:
Eski sürümlerde performans tweak vermiştin, ram açısından ciddi fayda sağlıyordu, bu sürümde ek hızlandırıcı uygulamalar var mı
Alt tuşların bildirim gelince yanıyor olması mümkün mü?
Kullandığım belli başlı programlar var: sd maid, fs trim, root booster (eski sürüm), greenfy gibi. Bunlardan gerek yok dediğin, sistemdeki şu uygulama aynı görevi görüyor dediğin var mı?
ek: Son olarak yine telefon hafızası 6 gb gözüküyor.
[doublepost=1488654346,1488564791][/doublepost]Beyler acele hepinize sormuş olayım:
Ben kullanmadığım programlara takığımdır, silerim. Pusuladan başladım canlı duvar kağıdı oynatıcısı, e-posta vs sildim. Bu arada mi bulut veya mi hesap gibi uygulamaları da sildim (bunlar bir sıkıntı çıkarır mı?).
Bu arada dalmışım ve mi video''yu da silmişim. Video oynatmıyor. Apk'sını indirdim netten ama kabul etmiyor bilinmeyen kaynakları açsam da. Zipleyip CWM'den kurabilirim değil mi?
Ha bu arada bu kamera sesleri nerdeydi Allah aşkına, sırf onları silmek için başladı bunlar aslında