W WildLife Original poster Kayıtlı Üye 18 Ağu 2015 25 9 24 Ağu 2015 #1 Oyun biraz kasıyor bu program grafik düşürmek için kulanilabilir mi?Bir türlü ayarları yapamadım. Konuyu yanliş yere açtimsa kusura bakmayin
Oyun biraz kasıyor bu program grafik düşürmek için kulanilabilir mi?Bir türlü ayarları yapamadım. Konuyu yanliş yere açtimsa kusura bakmayin
I Incredible™ 24 Ağu 2015 #2 WildLife' Alıntı: Oyun biraz kasıyor bu program grafik düşürmek için kulanilabilir mi?Bir türlü ayarları yapamadım. Konuyu yanliş yere açtimsa kusura bakmayin Genişletmek için tıkla ... lower render resolutiondan çözünürlüğü düşürebilirsin
WildLife' Alıntı: Oyun biraz kasıyor bu program grafik düşürmek için kulanilabilir mi?Bir türlü ayarları yapamadım. Konuyu yanliş yere açtimsa kusura bakmayin Genişletmek için tıkla ... lower render resolutiondan çözünürlüğü düşürebilirsin
W WildLife Original poster Kayıtlı Üye 18 Ağu 2015 25 9 24 Ağu 2015 #3 Incredible™' Alıntı: WildLife' Alıntı: Oyun biraz kasıyor bu program grafik düşürmek için kulanilabilir mi?Bir türlü ayarları yapamadım. Konuyu yanliş yere açtimsa kusura bakmayin Genişletmek için tıkla ... lower render resolutiondan çözünürlüğü düşürebilirsin Genişletmek için tıkla ... Onu değiştirdim oyunun 4 te 1 i siyah oldu.
Incredible™' Alıntı: WildLife' Alıntı: Oyun biraz kasıyor bu program grafik düşürmek için kulanilabilir mi?Bir türlü ayarları yapamadım. Konuyu yanliş yere açtimsa kusura bakmayin Genişletmek için tıkla ... lower render resolutiondan çözünürlüğü düşürebilirsin Genişletmek için tıkla ... Onu değiştirdim oyunun 4 te 1 i siyah oldu.