Sorunsuz robotlar ota alır ama guncellemez tekrar Stock rom yüklemek gerekirGM5 plus dual simde de sorunsuz çalışıyor mu arkadaşlar. Bir de mesela rootladıktan sonra OTA ile güncelleme gelirse yüklediğimzide sorun oluyor mu?
çıkmazBide son bir soru. şimdi ben ocak güncellemesinide yükledim. Uyum sorunu çıkar mı
Sorun çıkmaz daha iyi olurKüçük bir sorum olcak. Ben son custom Romlardan bir tanesini yükledim. Meğersem kendinden rootluymuş ama ben bu supersu flashladım. Şimdilik bir sıkıntı yok gibi gözüküyor ancak bir sorun çıkartır mı?
Yanıtını gördüğüm iyi oldu Sorun çıkmasın diye bir daha ROM atacaktım neredeyse. Lakin telefon başlatılırken bir hata veriyor, unuttum ama ~androidle ilgili bir sorun var, üreticinize başvurun~ gibi bir şeydi. O nedir? Doğal mı yoksa sorun var mı anlamadım. SuperSU flashlamadan da çıkıyordu. Sana da fazla yükeniyoruz kusura bakmaSorun çıkmaz daha iyi olur
Hangi romu yukledinizYanıtını gördüğüm iyi oldu Sorun çıkmasın diye bir daha ROM atacaktım neredeyse. Lakin telefon başlatılırken bir hata veriyor, unuttum ama ~androidle ilgili bir sorun var, üreticinize başvurun~ gibi bir şeydi. O nedir? Doğal mı yoksa sorun var mı anlamadım. SuperSU flashlamadan da çıkıyordu. Sana da fazla yükeniyoruz kusura bakma
MoKee ROMHangi romu yuklediniz
Son Stock sürümün üzerine kurun ya da son vendor ve modemleri yükleyip uyarı gelmezMoKee ROM
yeni supersu sürümleri çıktı muhtemelen olacaktır.7.1 gelince bu yöntemle root atsak olur mu ?