Hayır güncel.romu cihazınızda kurmus olursunuz. SıfırdanO işlemi bilmiyorum ilk defa duydum yani rootluyken güncellemeleri sizin yönteminizle kurabiliyormuyuz ?
Hayır güncel.romu cihazınızda kurmus olursunuz. SıfırdanO işlemi bilmiyorum ilk defa duydum yani rootluyken güncellemeleri sizin yönteminizle kurabiliyormuyuz ?
Kardeşim Konuda anlatım yok bu telefona ilk defa root atıcam twrp kurdum nasıl flaslıyacam anlatırmısın kısaca yani burdan indirdiğim dosyalar var onları SD karta atıcam snra ?Hayır güncel.romu cihazınızda kurmus olursunuz. Sıfırdan
Kardeşim Konuda anlatım yok bu telefona ilk defa root atıcam twrp kurdum nasıl flaslıyacam anlatırmısın kısaca yani burdan indirdiğim dosyalar var onları SD karta atıcam snra ?
[doublepost=1488120445,1488120274][/doublepost]kardeşim ben twrp kuramadım heralde recovery ekranı değişmesi gerekmiyormu bende aynı duruyor.Tw ile yardımcı olur musun
hayır yokSadece süpersin iniyor başka dosya indirmesi yokmu
Sadece süpersin iniyor başka dosya indirmesi yokmu
Ve ayrıca gelecek tüm güncellemeleri alacakmiPeki nasıl trwp ile flasliycaz
Twrp yükleme konusundan bakabilirsiniz. Güncelleme alır ama yüklemez baştan stock rom kurarsınızPeki nasıl trwp ile flasliycaz
[doublepost=1488565799,1488565722][/doublepost]
Ve ayrıca gelecek tüm güncellemeleri alacakmi
7.2 gibi mesela
forumlarda hepsinin anlatımı var.Gm 5 plus 7.1.1 root için gerekli linkler ve miui 8 kurulumunu nasıl yapacam anlatabilirmisiniz
Karışık geldi biraz ne nerde bulamadımforumlarda hepsinin anlatımı var.
Sagol kardeşim deneyecemÖnce robot recovery bölümünden TRWP kur ilk ad olarak. Sonra rom konusuna bakabilirsin
supersu uygulamasını açıp unroot yaparsanız root kalkarEzio kardeşim diyelim ki bunu kurmayı denedik kurduk fakat bazı şeylerde sorun yaşadık işlemi nasıl geri alabiliyoruz.
.supersu uygulamasını açıp unroot yaparsanız root kalkar
Bi yerde hata yapmış olmalısın. Ben daha dün rootladim sorunsuz..
Sim kart sorunu yaratıyor mart guncellemesinde
stock rom attım cihazı açmadan bi de twrp flashladım sonra pixeli ve root zipini flashladım cihazı açtım. MOBİL VERİDEN kurulum yaptım buraya kadar sıkıntı yok cihazın şarjı azdı kapattım şarja taktım yattım. sabah açtım sim kart yok çıkart tak yaptım yok yine yemiyor kapattım açtım yok sabah okula gitmeden önce çaktım stocku gittim evdenBi yerde hata yapmış olmalısın. Ben daha dün rootladim sorunsuz.