Rom mükemmel miui arayüzünün stabilitesi ve temalar ayrı bir güzellikte sosyal medya ve diğer günlük kullanım uygulamalarının(spotify,dizimek,chrome vs.) hepsini kullanıyorum yaklaşık 4 saat ekran süresi veriyor bir çok kişide tema hata veriyormuş ilk kurulumda bende de vermişti stock 7.1.1 den geçmiştim sonra forumda bulunan Resurrection Remix 5.7.4 MM rom kurdum kullanacaktım ama miui daha çok hoşuma gidince rr yi kurduktan sonra üzerine twrp den sadece temizle butonunu kaydırarak miui yi kurdum temaları deneyim belki bu sefer olur dedim ve denediğimde sorunla karşılaşmadım hata vermedi bu şekilde tema da ki sorun kalktı temada sorun yaşayanlara önerim MM Resurrection romdan geçiş yapmaları sd kart dan kaynaklı diyenlerde olmuş ama ben hepsini denedim sorun düzelmedi ama MM romdan geçiş yapınca hata ortadan kalktı bu önerimi göz önünde bulundurarak denemenizi tavsiye ederim yüklemek isteyenler hiç tereddütte bulunmasın rom gerçekten hoşunuza gidecek buradan bir kez daha geliştiriciye ve foruma teşekkürlerimi sunuyorum