Yeni sürüm gelebilir de gelmeyebilir de. Belki sadece bir fix yayınlanır yada ufak bir update pek falza değişiklik beklemeyin. Zaten miui yazılımının %80 i elimizin altında. Ufak tefek halat (hafıza kartı ile tema) gibi hataların giderilmiş olduğu ve yeni opensource sürümün patch edildiği bir update yayınlanabilir.Yeni sürüm için bir cevap verin gelecek mı gelmicek mi
Yeni sürüm gelebilir de gelmeyebilir de. Belki sadece bir fix yayınlanır yada ufak bir update pek falza değişiklik beklemeyin. Zaten miui yazılımının %80 i elimizin altında. Ufak tefek halat (hafıza kartı ile tema) gibi hataların giderilmiş olduğu ve yeni opensource sürümün patch edildiği bir update yayınlanabilir.
sd kart takılıysa çıkar devam et kardeşpatching system image unconditionally DİYE YAZIYOR KALIYOR ÇÖZÜMÜ VARSA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
yakında gelecek düzenleme kardeş ama ne zaman belli değil saygılar bende bekliyorum düzenlemeyi satenevet cevap bekliyoruz güncelleme gelecekmi?
Geliştirici şu sıralar bu proje ile ilgilenecek durumda değil. Kısa bir süre bir düzeltme güncellemesi gelebilir.Sorulara geliştirici neden cevap vermiyor merak ediyorum. En azından uğraşmıyorsa haber versinde bizde ümitlenmeyelim.
Kardesim bi 3g ye alda kullansana cozumu bu sadece diye biliyorum saygilar.Arkadaşlar gm 5 plus için miu 8 patch romu yükledim ama genel olarak şebeke sorunu oluyor sürekli gidip geliyor bunun bir çözümü varmı yoksa stabil yeni versiyon çıkana kadar beklemekmi lazım
yam miui markette olması gerek ya da theme designer olmanız gerekArkadaşlar internetten istediğimiz bi miui 8 e uygun bir tema indirdiğimizde bunu nasıl uygulayacağız bilen varmı? Şimdiden teşekkürler.
Tam anlıyamadim biraz daha açabilirmisiniz konuyu.yam miui markette olması gerek ya da theme designer olmanız gerek
http://zhuti.xiaomi.com/ bu sitedeki temaları kurabilirsin. hariçten geliştiricilerin kendi yaptıkları temaları kullanmak için tema geliştiricisi olman gerekir onun için de : http://designer.xiaomi.com/ sitesinden başvurman lazım fotoğrafınla falanTam anlıyamadim biraz daha açabilirmisiniz konuyu.