Romu kurarken sim kartı cikarinRomu yükleim uanlız şöyle bir sıkıntı var sms kendiliğinden birleşik arap kırallığına mesat atıyor nasıl düzeltilir xoimi sim etkinleştir diye bir bildirimden sonra oldu
Romu kurarken sim kartı cikarinRomu yükleim uanlız şöyle bir sıkıntı var sms kendiliğinden birleşik arap kırallığına mesat atıyor nasıl düzeltilir xoimi sim etkinleştir diye bir bildirimden sonra oldu
Maalesef çalışmıyor,E postası ve el feneri çalışıyor mu?Ayrıca çalışmaya teşekkürler.
Romu kurdum şimdi tekrar kurmak yerine o numarayı engelliyim daha iyi birde şu sorum var mtz uzantılı temaları indirdiğimizde nasıl kurucaz yerel yükleme seçeneğini göremedimRomu kurarken sim kartı cikarin
Akşama onunla ilgili bir konu hazırlamaya çalışırım.Farklı sitelerden yüklediğimiz temaları nasıl yüklüyoruz ben bir kaçtane indirdim ama bi türlü yüklüyemedik yerel tema yükleme seçeneği göremedim
[doublepost=1489674126,1489672640][/doublepost]
Romu kurdum şimdi tekrar kurmak yerine o numarayı engelliyim daha iyi :emoji_slight_smile: birde şu sorum var mtz uzantılı temaları indirdiğimizde nasıl kurucaz yerel yükleme seçeneğini göremedim
Ana karta neden zarar versin, Yazılım değişiyor sadece,bi zararı olmaz,Bu rom telin ana kartına zarar verir mi
Dosya yöneticisi ile kaydedilen klasorde bulup dinleyebilirsinizAna karta neden zarar versin, Yazılım değişiyor sadece,bi zararı olmaz,
[doublepost=1489694926,1489694785][/doublepost]Ses kaydedici yılda nasıl dileriz,yada nasıl devre dışı bırakırız, şuanda çalışmıyor, çalışmadığı gibi başka ses kaydedici uygulamalarda çalıştırmıyor.
pil suresi nedir 7.11 den 6 donmek istiyorum pil sorunları nedeniyle bu romda
Pil gayet iyi memnunuz diğer küçük hatalar düzeltilirmi,bir fix veya yeni sürüm çalışması varmı Asderdd usta.Pil sıkıntısı yaşıyorsanız en iyi rom budur.
karşılaştığınız hataları yazarsanız üzerinde işlem yapmak için fikir olur en azındanPil gayet iyi memnunuz diğer küçük hatalar düzeltilirmi,bir fix veya yeni sürüm çalışması varmı Asderdd usta.
Normal whatsappta sorun yok plustan kaynaklıdırYeni güncelleme ile rom daha stabil olmuş. Az önce kurdum çok hoş. Lakin ufak bir sorunum var, ben genelde WhatsApp Plus kullanan biriyim. WhatsApp Plus yükleyip kurulumunu yaptım lakin ekran siyah uygulama açılıp kapanıyor, bu sorunu yaşayan var mı ?
Normal whatsappta sorun yok plustan kaynaklıdır
ben plus kullaniyorum dedigin sorunla karsilasmadimYeni güncelleme ile rom daha stabil olmuş. Az önce kurdum çok hoş. Lakin ufak bir sorunum var, ben genelde WhatsApp Plus kullanan biriyim. WhatsApp Plus yükleyip kurulumunu yaptım lakin ekran siyah uygulama açılıp kapanıyor, bu sorunu yaşayan var mı ?
1. El Fenerikarşılaştığınız hataları yazarsanız üzerinde işlem yapmak için fikir olur en azından