Yedekleme eksik olmuş, önce miui romu yükle bölümünden yükleyin , Sonra aldığınız yedeği geri yükleyin.Merhabalar. Ben miui 8 den tekrar stok roma(7.1.1) geçtim. Sonra tekrar miui roma dönmek istedim. Fakat twrp yoktu artık. Twrp yükledim. Veriyi biçimlendirme ve temizlik işlemlerini yaptım. Yedeklediğim Miui 8 costum romu tekrar yüklemek istediğimde başarılı yazıyor. Fakat açılırken ekran General Mobile yazısında kalıyor. Acil yardım lütfen...
Ne alakası var kardeşim bahsettiğimiz konu ile, Mobil veri indirme sınırı degil bizim sorunumuz, normal internet varken uygulamalarda internet yok.İndirilenler uygulamasına gir. Sağ üstte secenekler menüsünde ayarlar var. Ordan mobil indirmeyi sınırlıdan sınırsız yap. Sorun çözülür
Teşekkürler üstad. Dediğiniz gibi yaptım. Sorun çözüldü.Yedekleme eksik olmuş, önce miui romu yükle bölümünden yükleyin , Sonra aldığınız yedeği geri yükleyin.
Üstad olmadı 100 de 100 yaptım orjinal romda twrp de batarya % 50 diye görünüyor 100 olmasına rağmenBu zamana kadar bir çok kez yükledim hiç böyle bir sorun olmadı.miui rom u batarya 100 de 100 iken yeniden yükleyin.sanırım sorun çözülecektir
General mobile 5 plus d için uygun mu acaba biri yardım ederse mutlu olurum kurmak istiyorum ama olmuyor diyenler var kafa karıştıranlar
Üstad olmadı 100 de 100 yaptım orjinal romda twrp de batarya % 50 diye görünüyor 100 olmasına rağmen
İLK SAYFADA VAR O ADIMLARI İZLEYİP YAPABİLİRSİNTskler peki nasil root ve Oem kilit açabilirim en kolay
İlk sayfa da olan mıuı romu rootlamak için bana oem kilit ve twrp kurma lazım nasil yapabilirim onu link yada birşey söyleyebilirsiniz ben bulamadım da