Hiç bir sıkıntısı yok.kulaklık ses ayarları e posta kutusu ve el fenerinden başka.romun tek sorunu sarjı yüzde 50 göstermesi.
ben hiç böyle sorun yaşamadım.merhaba romu kurdum ancak sim kartımı görmüyor yardımcı olursanız sevinirim
İnternet sorunu yok.Pil kısmından ayarlayın.Arkadaş anlatmış yukarıda.Viper nasıl kurabilirim.Deniyorum sürücüleri yükle diyor.Ama yüklemiyor.Aynı ekranda kalıyor.İnternet sorunu devam ediyor mu
Başka uygulamalarda aramalardaki ses kayıtları dosyaları gözükmüyor.Başka uygulamalar çalışıyor.onlari dene.
konusu vardı benim koNulara bak uzantı degistirmen lazımİnternet sorunu yok.Pil kısmından ayarlayın.Arkadaş anlatmış yukarıda.Viper nasıl kurabilirim.Deniyorum sürücüleri yükle diyor.Ama yüklemiyor.Aynı ekranda kalıyor.Taman Google müzik ekolayzır çalıştı.Viper 4 kadar değil. İdare eder.olmamasindan iyidir.
Ben acr kullanıyorum.hic bir sıkıntı yok.Başka uygulamalarda aramalardaki ses kayıtları dosyaları gözükmüyor.
[doublepost=1492965268,1492965016][/doublepost]Kişisel bağlantı noktası bölümünde güvenlik bölümünü wpa2 işaretle sonra şifrenizi yaz taammamMobil veriyi paylasinca şifre konmuyor buna çözüm var mi?
Onu bende biliyorum bu romda olmuyor ne yaptiysam şifre koyamadim.[doublepost=1492965268,1492965016][/doublepost]
Kişisel bağlantı noktası bölümünde güvenlik bölümünü wpa2 işaretle sonra şifrenizi yaz taammam