slayer9800
Kayıtlı Üye
geliştirici arkadaşlar roma güncelleme gelcek mi bi konuya açıklık getirseniz ?
Geliştirici telefonunu sattı, bu saatten sonra bu rom için geliştirme işlemi olmaz muhtemelen.geliştirici arkadaşlar roma güncelleme gelcek mi bi konuya açıklık getirseniz ?
Nasıl yaptınız hocam yardımcı olur musunuz hotspot şifre içinu rom üzerine bu zamana kadar kafa patlatan arkadaşlara teşekkürler şimdiki romu hala kullanıyorum birkaç APK değişikliği yaptım. Mesela Hot Shop şifre koyamama sorunu apk ile hallettim. Birkaç küçük değişiklik da yaptıktan sonra Şu an sorunsuz bir şekilde kullanıyorum tekrar geliştirici arkadaşlara teşekkürler
Aynen yaHotspot problemi ve internet problemi(stock da da var bu problem) canımı sıkıyor hotspota şifre koyamıyorum yav
porttable wifi hotshop pro .googleden araştırıp indirin.sistem uygulaması yapın.uygulamada şifrenizi girin.Aynı şifreyi telin hotshopunada girin kadar.Açma kapama zaten çalışıyor.Birde kameri uygulamasını kaldırın veya dondurun.google kameranın 6.1 sürümünü indirin ve kurun.Galeriyi silebilirsiniz ama gerek yok.Rom miui google karışımı oldu.Nasıl yaptınız hocam yardımcı olur musunuz hotspot şifre için
[doublepost=1493352917,1493352767][/doublepost]Ay
Aynen ya
gm5 + ıcın kardeşYa dostlarım bu rom hangi cihaz üzerinden portlandı yani hangi mi telefonu üzerinden ona göre mod kurucamda bilen birisi varmı ?
Bu patch romYa dostlarım bu rom hangi cihaz üzerinden portlandı yani hangi mi telefonu üzerinden ona göre mod kurucamda bilen birisi varmı ?
Romu flashladım, kurulum esnasında Mi hesabında oturum açma ekranındayken " Geçerli Cihaz Kimliği Alınamıyor" uyarısı veriyor. *#06# ile IMEI sorguluyorum yanıt yok ama işin ilginç tarafı arama yapıyor. stok romda IMEI yedeği aldım romu kurdum yedeği yükledim çözüm olmadı. Yardımcı olabilecek var mı?
1 saat fazla tekrar kurulum yapın temiz şekildeyaklaşık 1 saattir mi.com android yazısında takılı kaldı. ne yapacağım.
son uygulamaları açıp açık kalmasını istediğiniz uygulamları aşşağı çekip kilitleye dokunun.Ram temizlerken WhatsApp ya da Instagram gibi uygulamaların arkaplanda çalışmasını istiyorum nasıl yapacaz güvenlik ayarlarında istisnalar var ama nasıl eklenecek bulamadım
geliştirici telefonunu sattı ne yazıkkiBu romu portlayan arkadaş klavye açıkken alttaki navbar siyah olmuyor bu sorunu helledersen 10numara bir rom olur. Bu tür sorunlara takıntılıyımdır