stalker534
Kayıtlı Üye
yükleyemiyorum. status 7 hatası veriyor.
stalker534' Alıntı:yükleyemiyorum. status 7 hatası veriyor.
Asderdd' Alıntı:stalker534' Alıntı:yükleyemiyorum. status 7 hatası veriyor.
Cihazınız tek simli model ise eylül yamalı stock romu yükledikten sonra sorunsuz bir şekilde yükleyebilmeniz lazım.
Ayrıca birazdan bilgisayardan yüklenen fastboot romu gelecek, onunla birlikte tek çift fark etmeksizin tüm cihazlara %100 orijinal 7.0 nougat yükleyebilirsiniz.
umutcan323' Alıntı:@"lord_keles" launchermi yukledin yoksa oylemi. Bide sarj performansi felan nasil?
Hoşgeldiniz,Maigm5x' Alıntı:Arkadaşlar, Foruma yeni katıldım. ROM dosyasını nasıl indirebilirim?
Teşekkürler.Asderdd' Alıntı:Hoşgeldiniz,Maigm5x' Alıntı:Arkadaşlar, Foruma yeni katıldım. ROM dosyasını nasıl indirebilirim?
Cihazınız tek sim ise konudaki anlatımı uygulayabilirsiniz. Çift sim ise yaklaşık 10 dakika bekleyin, yeni paylaşım yapılacaktır.
Anlatılan biçimde yükledim. Herhangi bir sorun çıkmadı. Şimdilik iyi görünüyor. Ancak "Ayarlar"ın yeni düzenine alışmak gerekecek.Teşekkürler.Maigm5x' Alıntı:Teşekkürler.Asderdd' Alıntı:Hoşgeldiniz,
Cihazınız tek sim ise konudaki anlatımı uygulayabilirsiniz. Çift sim ise yaklaşık 10 dakika bekleyin, yeni paylaşım yapılacaktır.