ayhandonmez
Kayıtlı Üye
Merhaba Turkdevs Ailesi rom önerilerinizi almak istiyorum. Nougat romlarda Aıcp Official'i çıkmış 1 gündür kullanıyorum güncellemesi vs gayet stabil ama Crdroid'de sevdiğim bir rom hangi romu kullanayım
Cenkay' Alıntı:AICP offical sanırım şimdiye kadar denediğim en stabil olmayan rom.
Bunu söylememin sebebi günlük 1 saaate yakın spotifydan müzik dinlerim, bu surede cihaz 2 kere reboot attı, kafa topu oynarim çok ciddi şekilde fps düşüklüğü olduğunu hissediyorsun. Bildirim panelinin açık herhangi bir toogleye tıklayınca bile animasyonlardaki laglanmalar belli oluyor. crdroidde ise bu gibi şeyleri hiç yaşamıyorum.
Çok yakında RR android 7.1 sürümü ile burda olacak.
RR ekibi tarafından ne zaman yayinlanirsa.yusuf-5896' Alıntı:Cenkay' Alıntı:AICP offical sanırım şimdiye kadar denediğim en stabil olmayan rom.
Bunu söylememin sebebi günlük 1 saaate yakın spotifydan müzik dinlerim, bu surede cihaz 2 kere reboot attı, kafa topu oynarim çok ciddi şekilde fps düşüklüğü olduğunu hissediyorsun. Bildirim panelinin açık herhangi bir toogleye tıklayınca bile animasyonlardaki laglanmalar belli oluyor. crdroidde ise bu gibi şeyleri hiç yaşamıyorum.
Çok yakında RR android 7.1 sürümü ile burda olacak.
Ne kadar yakında? :angel: