TheNexus' Alıntı:TC Gürhan Demirer' Alıntı:merhaba ben kingroot oneclickroot falan indirdim root onayından sonra sayım başlıyor sonra pc istiyo root için. bunların işi zaten pc siz root değil mi
kardeşim mayıstan sonra pcsiz root yok google engelledi. ve programla da atılmıyor bi tek benim paylaştığım root var.
Sinan1977' Alıntı:Merhaba. Öncelikle ellerinize sağlık. Ben de 2 gündür kullanıyorum bu cihazı. Hızı, interneti gayet iyi. Fakat arayüz konusunda çok sade. Saf android olsun dedik ama pil yüzdesini dahi gösteremiyorum durum çubuğunda. Bu yüzden en azından bir CM13 bekliyoruz sizden. İyi çalışmalar...
pil yüzdesi gözüküyor gm bu konuda video anlatım bile çekti
ByRomcu™' Alıntı:Daha dün haziran stock romunu indirmiştim. Yapma bunu abey Kim indircek 300kbps ile 1gb
TheNexus' Alıntı:ByRomcu™' Alıntı:Daha dün haziran stock romunu indirmiştim. Yapma bunu abey Kim indircek 300kbps ile 1gb
Az mantıklı düşün. OTA dosyasını indir haziranın üstüne kur
ByRomcu™' Alıntı:TheNexus' Alıntı:ByRomcu™' Alıntı:Daha dün haziran stock romunu indirmiştim. Yapma bunu abey Kim indircek 300kbps ile 1gb
Olsun fastboot adı üstünde fastboot otadan iyidir
TheNexus' Alıntı:ByRomcu™' Alıntı:TheNexus' Alıntı:ByRomcu™' Alıntı:Daha dün haziran stock romunu indirmiştim. Yapma bunu abey Kim indircek 300kbps ile 1gb
adb sideload ile de kurabilirsin otayı
ByRomcu™' Alıntı:TheNexus' Alıntı:ByRomcu™' Alıntı:TheNexus' Alıntı:ByRomcu™' Alıntı:Daha dün haziran stock romunu indirmiştim. Yapma bunu abey Kim indircek 300kbps ile 1gb
adb sideload ile de kurabilirsin otayı
Duydum ama hiç yapmadım o nasıl oluyor :adyo: biz hep twrp wipe install yapıyok :laugh:
Taht' Alıntı:hocam garantide çakmazlar değilmi ben temmuz güncellemesi aldığım halde boşta 8 çekirdek çalışıyor oyun oynarken dream league oyununu açıyorum bi yandanda cpu z ile kontrol ediyorum ilk başta iki ana çekirdek sonra diğer iki ana çekirdek duruyor ve 4 ana çekirdek durmuş oluyor buradan temmuz güncellemesini aldığım ve kurduğum zaman düzelirmi
TheNexus' Alıntı:Hocam bende OEM kilidi açık kaldı bunu kurunca sonradan mı değiştirdiniz?
Bir de data 26,04 oluyor dimi wipea gerek yok
@"Asderdd"
Taht' Alıntı:TheNexus' Alıntı:Hocam bende OEM kilidi açık kaldı bunu kurunca sonradan mı değiştirdiniz?
Bir de data 26,04 oluyor dimi wipea gerek yok
@"Asderdd"
hocam instale tıklıyom ama komut istemi ekramı gelmiyo
TheNexus' Alıntı:Taht' Alıntı:hocam garantide çakmazlar değilmi ben temmuz güncellemesi aldığım halde boşta 8 çekirdek çalışıyor oyun oynarken dream league oyununu açıyorum bi yandanda cpu z ile kontrol ediyorum ilk başta iki ana çekirdek sonra diğer iki ana çekirdek duruyor ve 4 ana çekirdek durmuş oluyor buradan temmuz güncellemesini aldığım ve kurduğum zaman düzelirmi
Düzelebilir ve çakmazlar.
TheNexus' Alıntı:Taht' Alıntı:hocam instale tıklıyom ama komut istemi ekramı gelmiyo
gelmesi gerekiyor yönetici olarak çalıştırın
TheNexus' Alıntı:Taht' Alıntı:hocam instale tıklıyom ama komut istemi ekramı gelmiyo
gelmesi gerekiyor yönetici olarak çalıştırın
Taht' Alıntı:pc de ne eksik olabilirki
TheNexus' Alıntı:Taht' Alıntı:pc de ne eksik olabilirki
Öncelikle flood yapma. .net framework eksik olabilir. son bir şey sormak istiyorum. senin her cihazın hatalı kardeş ne günah işledin?
TheNexus' Alıntı:Taht' Alıntı:pc de ne eksik olabilirki
Öncelikle flood yapma. .net framework eksik olabilir. son bir şey sormak istiyorum. senin her cihazın hatalı kardeş ne günah işledin?
Taht' Alıntı:TheNexus' Alıntı:Öncelikle flood yapma. .net framework eksik olabilir. son bir şey sormak istiyorum. senin her cihazın hatalı kardeş ne günah işledin?
aynen ya e tab 5 hatalı bu hatalı
TheNexus' Alıntı:Öncelikle flood yapma. .net framework eksik olabilir. son bir şey sormak istiyorum. senin her cihazın hatalı kardeş ne günah işledin?
link atarmısın hangi özelliklere göre inecekse
Mesutc' Alıntı:Merhabalar @"TheNexus" @"Asderdd" Ben ne yaptıysam oem kilidini ve root atmayı basaramadım M3D91 dede
hata : Waiting for device. diyor . Driverler tamam hata ayıklama acık. Help me