RE: GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT [FASTBOOT] tenks
S sahcan44 Kayıtlı Üye 23 Eyl 2016 #43 RE: GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT [FASTBOOT] cok teşekkürler elinize saglık
mrjack Aktif Üye 23 Eyl 2016 #45 RE: GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT [FASTBOOT] Şarj olma esnasında hızlı şarj oluyor yazmıyor sorun ne olabilir ?
RE: GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT [FASTBOOT] Şarj olma esnasında hızlı şarj oluyor yazmıyor sorun ne olabilir ?
R recsin Kayıtlı Üye 23 Eyl 2016 #49 RE: GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT [FASTBOOT] Elinize saglık. Umarım costum romu da gelir
D Denereyup Kayıtlı Üye 23 Eyl 2016 #53 RE: GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT [FASTBOOT] general mobile yazısında kalıyor yardım
LelouchViBritannia Aktif Üye 24 Eyl 2016 #54 RE: GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT [FASTBOOT] çift siim için de uygun sanırım değil mi ihsan hocam?
S sceryavuz Kayıtlı Üye 24 Eyl 2016 #56 Cvp: RE: GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT [FASTBOOT] LelouchViBritannia' Alıntı: çift siim için de uygun sanırım değil mi ihsan hocam? Genişletmek için tıkla ... Resimlere baksaydınız keşke. Evet. Denereyup' Alıntı: general mobile yazısında kalıyor yardım Genişletmek için tıkla ... Stok yükle ile tekrar deneyin olmazsa Eylül güncellemesinin stok yazılımını indirip kurun. Normal şekilde bekleyin güncellemeyi.
Cvp: RE: GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT [FASTBOOT] LelouchViBritannia' Alıntı: çift siim için de uygun sanırım değil mi ihsan hocam? Genişletmek için tıkla ... Resimlere baksaydınız keşke. Evet. Denereyup' Alıntı: general mobile yazısında kalıyor yardım Genişletmek için tıkla ... Stok yükle ile tekrar deneyin olmazsa Eylül güncellemesinin stok yazılımını indirip kurun. Normal şekilde bekleyin güncellemeyi.
M micos Kayıtlı Üye 24 Eyl 2016 #57 Cvp: RE: GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT [FASTBOOT] [quote pid='118860' dateline='1474644532'] teşekkürler, [/quote]
Cvp: RE: GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT [FASTBOOT] [quote pid='118860' dateline='1474644532'] teşekkürler, [/quote]